Érdemes elkezdeni parkourozni 14 évesen?
Figyelt kérdés
Érdekel ez a sport de nemtudom mikor érdemes elkezdeni!!
Előre is kosz !!
2011. nov. 19. 14:23
2/4 anonim válasza:
Csak vigyázz. Le ne ess egy pláza tetejéről. :)
3/4 anonim válasza:
Sztem nem én 11 évesen kezdtem és az edzőm 14 évesen (5 éve PK-zik)és vannak edzésen breakesek és az egyik 40 évesen kezdte megtanulni a hátraszaltót.Tehát ne aggódj nem lesz semmi gond sőt még lehet ebből előnyöd is lehet mert így éretteben magassabbat tudsz ugrani mert pk-n akik jöttek 14 évesek vagy a fölött azoknak elsőre ment az előreszaltó és nekem még mindig csak néha sikerül
11/F
4/4 anonim válasza:
14 vok én is idén márc.ban kezdtem és sztem kezdd el te is de ne légy elején túl merész mert nem muszály a régebbóta pk-zóknál megpróbálni menőbbnek lenni.sajá tapasztalat :ápr.ban alkar zöldgally törés xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!