17 évesen nincs késő elkezdeni parkourozni?
Most 16 vagyok! Már az év eleje óta elég amatőr szinten parkourozok csak az a baj hogy van 15kg feleslegem meg meg is kell erősödnöm a gyorsabb haladásért és elhatároztam hogy az év végére leadok valamennyit hogy könnyebb legyen a mozgás meg minden mert hát az kell és akkor jövő év elején ujra kezdem komolyan! Szóval rendes edzés! De a lényeg az hogy 17 évesen még nincs késő ugye?
Meg hát akkorra monjuk jó is lenne mert míg feljlődésben van főleg a térd akkor az ugrásokkal nem kell idő előtt tönkre tenni!
16/F 186cm/90kg
Én is művelném ezt a sportot szívesen, csak nincs rá lehetőségem mert kisvárosi vagyok :S
17/F
Én is kisvárosi vagyok! 3km-t futok bemelegítésként a városba hogy átugorjak egy két korlátot haverral! csak hát a kis tul súly miatt nem tudok akkorát ugrani mint a haverom! MErt az meg elég bakkecske! xD magasat ugrik! de mondom annyira amatőr nem vagyok csak egy kis fogyás és akkor! csak az hogy addig meg inkább csak erő és főképpen kondíció gyűjtés! És akkor tavasszal komolyan bele kezdek!
A Parkour az egy olyan hogy.. GOOGLE! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!