Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 évesen nincs késő elkezdeni...

17 évesen nincs késő elkezdeni parkourozni?

Figyelt kérdés

Most 16 vagyok! Már az év eleje óta elég amatőr szinten parkourozok csak az a baj hogy van 15kg feleslegem meg meg is kell erősödnöm a gyorsabb haladásért és elhatároztam hogy az év végére leadok valamennyit hogy könnyebb legyen a mozgás meg minden mert hát az kell és akkor jövő év elején ujra kezdem komolyan! Szóval rendes edzés! De a lényeg az hogy 17 évesen még nincs késő ugye?

Meg hát akkorra monjuk jó is lenne mert míg feljlődésben van főleg a térd akkor az ugrásokkal nem kell idő előtt tönkre tenni!

16/F 186cm/90kg

2010. szept. 29. 18:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Elbassza az izületet bárhogy csinálod. inkább Bringázok komoly szinten :D abba hagytam a parkourt, nem éri meg szerintem. :) Bringa kíméli a térded és sokkal fantasztikusabb
2013. aug. 25. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!