Szerintetek megizmosodhatok ezektől?
Figyelt kérdés
Nyárra azt terveztem h komoly fegyenceddzést csinálok.Felhúzás,fekvőtámasz alapon.Súlyboxolni is sokat fogok majd,s van 2 10kg-os súlyzóm is.Kajálni 10 db tojást fogok,s 2 l tejet is megiszom.ezeket választottam mert olcsóbbak s anya nagyon nem támogatja :/ azt mondja h ugy fogok kinézni mint egy majom....De én akkor is csinálom s fel akarok magamra pakolni ugy kb 5 kg izmot.Max 30 fekvőtámasz megy most egy huzamban.Valaki összeír nekem egy jó eddzéstervet,ami neki is bevált s hasonló?Előre köszönöm!2014. júl. 1. 17:16
1/3 anonim válasza:
kicsit tévúton jársz, sárga kapszulát töltsd le (ez egy könyv, googlézd be) és utána már tiszta lesz minden
2/3 anonim válasza:
súlyzót és a fegyencedzést ne keverd össze.. egyik vagy a másik döntsd el mit akarsz én a saját testsúlyos fegyencet ajánlom
3/3 anonim válasza:
"súlyzót és a fegyencedzést ne keverd össze.. egyik vagy a másik döntsd el mit akarsz én a saját testsúlyos fegyencet ajánlom"
Mi ez a hülyeség? Keverd a kettőt, akkor kapsz a legjobb eredményt! A tejet nem ajánlom, helyette egyél túrót, a tojás viszont jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!