Thai boxolok és már 1 ideje edzésen amikor zsákolunk és térdelni kell nagyon fáj a jobb térdem, ám a mai edzés után kiált belőle 1 kis fehér rész ami mozog és nagyon fáj. Nem ír bírok térdelni miatta. Mi lehet ez? Porcleválás vagy mi?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 19:46
1/7 anonim válasza:
Thaibox =/= idiotizmus.
Sportorvos, ortopédus mikor látott? Miért edzel ha fáj a térded? Edződ biztatott hogy csináld még kicsit..?
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon rég. nem szóltam neki mivel régebben amikor fájt térdelés után mindig elmúlt a fájdalom. de most nem. és csak edzés után vettem észre hogy ott kiáll 1 kis fehér rész. és mozog
2014. ápr. 30. 21:07
3/7 anonim válasza:
Akkor most már nyilván eszedbe jutott nélkülem is, hogy figyelj oda a térdedre, menj el orvoshoz, pihentesd, beszélj róla edződdel és adott esetben keress kímélőbb küzdősportot.
4/7 A kérdező kommentje:
csak hétfőn tudok elmenni. remélem csak túl reagálom és semmi komoly. köszönöm a válaszodat
2014. ápr. 30. 21:11
5/7 anonim válasza:
Nem kell parázni. De pihentesd, nem vagy sérthetetlen, senki sem az. :)
6/7 anonim válasza:
szétrúgtad a térded. nem a porc.
pihentesd, jegeld. ha nem lesz jobb, irány az orvos.
amúgy szerintem ez tipikus kezdőnyavalya. még nem szokott hozzá a tested.
7/7 anonim válasza:
Van olyan hogy a porcból egy kis darabka leválhat, ha kinyújtod a térded és vissza elvileg tompa kattanást kéne ÉREZNED (nem hallanod). Ha ez van azt a darabot csak kiveszik és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!