Segít a rúgások erősségében, ha szabadidőmben rugdosom a sípcsontommal vagy a lábfejjelem a vasoszlopot?
lábfejjel nem rúgunk...
amúgy meg nem segít max nyomorékká vagy sántává tesz
a két igen okosnak
csonthártyagyulladás, mivel folyamatos trauma éri a csontot. Ezek mellett persze az ideget kigyilkolod belőle, elérzéktelenedik egy kicsit a lábad. ennek következtében (a fájdalom miatt) a tested automatikusan olyan járásmódot alkalmaz (bicegés) hogy tehermentesítse az adott lábat, így kontroll alatt tartja a fájdalmat, adott esetben ki is küszöböli azt.
Ha vascsövet rugdosol, azzal max ezt éred el. és ne is haragudj, de egyik ketrecharcos se egy atomfizikus. Nekik is csak a MOST szó létezik, az hogy mi lesz 45 évesen ők se tudják.
A másik, nos nekem már sikerült térdre kényszerítenem egy nálam 30 kg-val nehezebb embert mert a lábfejével térden rúgott... Nekem nem fájt. Neki fájt mindkettőnk helyett. Megjegyzem nem rúgott erőset és ez volt a mázlija, tudjátok az a rész elég könnyed tud bedagadni... Szóval lehet hogy karatéban rúgsz lábfejjel, de a való életben, nos, igen, maximum egyszer.
nos, csupán két gyógytornász van a családban. A feleségem és én. És igen van dolgunk elég hasonló emberrel aki azthitte hogy keményebb mint a cementteszsák\focikapu\vasoszlop(ahogy a mellékelt ábra is mutatta), de megnyugtatlak olyan is volt akit csak szimplán megtapostak egy focimeccs után (bíró... hosszú történet). tehát megfelelő kitartással simán el lehet érni. És persze a 18-25 év közötti "há ki a faszagyerek ha én nem" sportolók mind azt hiszik, hogy legyőzhetetlenek. Azt tessék az összes itt köt ki mert nem tud menni, vagy éppen tud, csak úgy mint egy beszart pingvin, és miért? 'Há me bajnok lettem' (érdekes, mindegyik bajnok lett)
Lábfej feldagadásához, pedig bármi elég hogy utána ne tudd ráhelyezni a súlyodat. Amúgy pedig régebben, mikor még katonaság volt akkor ez volt az első (és az egyetlen lényegébe ha belegondolok) amit belevertek a fejünkbe, pusztakezes harcnál. És tudod miért nem rúgsz lábfejjel? mert fájó sípcsonttal még tudsz szaladni. de feldagadt boka\lábfej párossal már nem!
Az csak film , Rambo is kirtotta egyedül a fél vietnámi hadsereget!!!
De ha nincs jobb szórakozásod mint szabadidődbe vasoszlopot rúgdosni hát legyen.
És ha még marad elég szabadidőd akkor megpróbálhatsz 10kg-os téglákat is szétfejelni ,tudod fejre is gyúrj!
Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!