Mi lehet a sípcsontommal?
Figyelt kérdés
összerugtam a barátommal és pont sípcsonttal találatam el akkor nem birtam lábra állni meg be is dagadt és másnap a lábfejembe szuró fájdalom volt most pár napra rá már tudok járni de ha egy kicsit erősebben megrugom a labdát vagy odapattan a labda akkor nagyon fáj és egy kis rög vagy pup van a sípcsontom alsó részénél mi lehet a gond?2011. okt. 25. 20:06
1/2 anonim válasza:
Szilánkosra tört. Ez teljesen egyértelmű.
2/2 anonim válasza:
nem vok orvos(legalábbis nem ismertek el : D a lányok akiket 'meg vizsgáltam' volna) ha nem is szilánkosra de eltörhetett a lábad menny el orvoshoz de k*rvagyorsan. és a foci meg a rugdosódás nem tehetett neki túl jót. az orvos helyre teszi ami fájhat aztán gipsz és magától rendbe jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!