Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért ócsárolják meg minden a...

Miért ócsárolják meg minden a wing tsun kung fu-t?

Figyelt kérdés
Én jártam edzés-re meg fogok is de nekem be is vált pár szituációban de meg akarom tudni ha a katonák speciális egységek testőrök is tanulják ezt meg minden akkor miért ratyizzák?
2014. febr. 14. 21:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
2014. febr. 15. 08:12
 12/39 anonim ***** válasza:
27%
A Wing Tsun = Köcsögkarate. :D
2014. febr. 15. 11:14
 13/39 aikiboxer ***** válasza:
50%
Senki nem foglalkozna a wing tsunnal, ha a művelői nem tennék nevetségessé magukat folyamatos és megmosolyogtató hencegéssel.
2014. febr. 15. 11:44
 14/39 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=YP05PC3ReW0

Ezen a videón mondjuk a wing chun-os tag ügyesebb a kick-boxolónál. Mondjuk azért lehet látni, hogy itt egy olyan wing chun-os srác van aki rendszeresen sparringolt. De a magyar wing chun/tsun/tzun iskolák 98%-ban a sparring nem létező fogalom. Még a Máday edzésein sincsen jóformán sparring (ezt olyantól tudom, aki járt a Máday wt félistenhez edzeni).

2014. febr. 15. 20:14
 15/39 anonim válasza:
66%
A máday féle suliba jársz? Ha igen, akkor vagy nagyon ostoba vagy, hogy benyeled azt a sok baromságot, ami ott megy, vagy hihetetlenül naív és befolyásolható(mielőtt kikérnéd magadnak kb. 1 évig én is jártam oda, és abban az egy évben én is ostoba voltam és naiv:D)!:DDAzt már leirták előttem páran, hogy az edzések semmit nem érnek, de amiért otthagytam az az volt, hogy engem gyakorlatilag kidobtak onnan,mert nem tudtam kifizetni a szemináriumot és a hozzá tartozó pluszköltségeket(kötelező vizsgázás,ruha megvétele). Mondta a si-hingem, hogy kötelező évente menni, de mondtam, hogy ne haragudjon, de nem tudom kifizetni,mert egyedül tartom fenn magam és egyetemre járok még. Erre annyit mondott, hogy a minőséget meg kell fizetnem, ha ide akarok járni a továbbiakban is. Rákérdeztem, hogy ez most akkor azt jelenti,hogy többet nem jöhetek? Erre nagyvonalúan annyit mondott, hogy ad kölcsön, de 1 hónapon belül fizessem neki vissza,mert akkor ki kell, hogy rúgjon,ha nem adom meg. Ennyit a nagy wing tsun családról..... Ja és az egyik ismerősömmel Máday Norbert, a félisten, kikezdett a táborban...valóban nagymesterhez méltó viselkedés...a lány éppen 18 éves volt,Mádaynak meg kölyke van meg felesége...undoritó,pénzhajhász banda
2014. febr. 16. 00:16
 16/39 A kérdező kommentje:
én pécs-re jártam nekem havi 4 azaz heti 1 mivel csak akkor tudtam menni 2500 ft volt nekem ha nem akarrtam nem kellet menni szeminárium-ba meg azért egész jól meg is tanultam meg védeni magam hogy az 1 évben is csak hetente egyszer voltam meg szerintem jó si hing-et is találtam. EEWTO bár az IWTA lenne a legjobb Dr. Leung Ting miatt gondolom az már igazán jó
2014. febr. 16. 09:09
 17/39 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk pár dolgot!

Máday-t már jónéhányszor elverte pár kung fu mester ,de arról egyszer sem halottam, hogy ő kit vert el.

http://www.youtube.com/watch?v=czDuH0R73kg Ezen a videón jót nevettem igen a wt itt tényleg szemét nem véletlen ha ennyi ember ócsárolja.

2014. febr. 16. 09:36
 18/39 anonim ***** válasza:
2014. febr. 16. 09:36
 19/39 anonim ***** válasza:
Egyszer olvastam valahol, hogy anno (az 1800-1900-as években) Dél-Kínában rendeztek kung-fu viadalokat, és ott a choy lay fut, hung gar, chow gar stílusok mindig fölényesen győztek a wing chun ellen.
2014. febr. 16. 09:53
 20/39 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Én ezt úgy halottam, hogy legtöbbször hung gar-os győzött és, hogy ők voltak a legjobbak.

Chow gar-os meg nem is nagyon lehetett ilyen viadalon....

2014. febr. 16. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!