A wing tsun több támadó ellen is hatásos?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 21:11
1/15 anonim válasza:
Igen, mert ha elkezdesz valamilyen figurát, a támadók hanyatt dobják magukat a röhögéstől. :)
5/15 anonim válasza:
Igen, hatásos ha már jól elsajátítottad, tehát ehhez idő kell, türelem és kitartás. Nem tudom hol laksz, de guglizz rá a neten a lakhelyed nevének beírásával és menj el egy edzésre (az első ingyenes), ahol személyesen meggyőződhetsz.
6/15 anonim válasza:
hát, ha vingcsunosok támadnak rád, akkor igen. egyéb esetben nem.
8/15 anonim válasza:
Az attól függ mennyi időt szánsz a tanulásra.Én ezt tanulom,de kritikus vagyok magammal szemben is.Egy egy ellen igen,talán egy kettő ellen is. (talán)De ahhoz suttyó támadók kellenek.Viszont akárki akármit is állít,más sem nyújt két ember ellen biztos "sikert".Azt viszont állíthatom,hogy nagyon komoly és fájdalmas meglepetést tudnék bárkinek okozni aki rám támadna.Ezek a tudatlan hozzá szólók meg..... :D
9/15 anonim válasza:
Már vártam mikor jön egy vincsungos :D
10/15 qwertzoo válasza:
Sajnos a wingcsun egyik gyenge pontja a több támadó elleni küzdés.
Több támadó ellen talán a ringsportok a legjobbak, mert ott nagy hangsúly van mozgáson (értsd helyváltoztatáson) és helyezkedésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!