Térdfájás ellen valami hatásos térdkímélő módszer?
Nekemis fájt a térdem, énis versenyszerűen sportoltam. Két dolog vált be nekem:
ortopédiai szaküzletben vásároltam egy nagyon merev térdrögzítőt. Nem kellett mindig hordani, de jó volt naponta 1-2 órára tehermentesíteni.
A másik a gyógynövényes kenőcsök. Hiába használtam orvosi cuccokat, nem értek semmit. Ellenben az árnika kenőcs és a körömvirág krém használt, elvileg a fekete nadálytő pakolás is jó, én azt nem próbáltam, én az árnikára esküszöm.
Egy idő után valamiért abbamaradt a fájás (mint utólag kiderült, lehet cisztám volt, és visszahúzódott), szóval lehet Neked nem ez lesz a tuti gyógymód, de egy próbát egészen biztosan megér!
B terv: nézesd meg orvossal, nem árt, hogyha megvizsgálják..
Én is a merev térdrögzítőt javaslom. A gumisat nem, amit ráhúzol. Azért nem jó, mert nem tart, + a vérkeringést is elszorítja.
Sérülés esetén pedig a Traumel kenőcsöt. Sajnos, nem mindenhol kapható
Nekem izületi fájdalmam van/volt.
500 mg glukózamin és 400 mg chondroitin-t tartalmazó kapszulát szedek napi 2x. Ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!