Feltétlenül szakemberhez kellene fordulni vagy van valami hatásos módszer a pánik, gyomorideg, feszültség megszüntetésére?
nekem a sport, a jóga nagyon sokat segített, reflexológushoz jártam, amikor ilyen problémáim voltak.
esténként bevettem 2 szem Valeriánát (macskagyökér kapszula) meg citromfű teát ittam, sokat.
de ha nem tudsz megbirkózni ezzel, mindenképp fordulj orvoshoz
Hasonló tüneteket produkálok évek óta, egyre gyakrabban és egyre keményebben jelentkeznek. Végül pszichiáterhez kerültem, aki agora-és szociális fóbiával diagnosztizált, nyugtatókat írt fel, és azt mondta, hogy már évekkel előbb kellett volna jelentkeznem nála.
A nyugtató hatására a mindennapjaim sokkal jobbak lettek, egyáltalán nem nyom el, sőt jobban tudok koncentrálni a feladataimra. A rendkívüli helyzetekben még nem látom a hatását, pl. kedden voltam vizsgázni, ami, főleg az utazás, majdnem olyan rémálom volt, mint szokott lenni.
A vizsga sikerült, így kedden megyek szóbelizni, kíváncsi vagyok jobb lesz-e.
A doktornő szerint mivel nemrég kezdtem el szedni a nyugtatót, nem csoda, hogy a leutazás úgy zajlott le, ahogy, idő kell, hogy a vegetatív idegrendszerem megnyugodjon. Bő 3 hét múlva megyek újabb kontrollra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!