Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most mi tévő legyek? (Lent)

Most mi tévő legyek? (Lent)

Figyelt kérdés
Az MMA edzéseken szokott lenni free sparring, de én nem merem megütni az ember. Nem azért, mert félek, hogy bedurvúl, hanem attól félek, hogy komoly baja lesz. Tudom, hogy iszonyatos nagy hülyeség, de nem tudom mit csináljak, Tudtok segíteni?

2013. dec. 29. 14:51
 1/3 A kérdező kommentje:
embert*
2013. dec. 29. 14:52
 2/3 Dwight Schrute válasza:
Ugyanez volt a problémám, nekem az segített, hogy párszor már kaptam be 1-2-t, szóval idővel ez menni fog
2013. dec. 29. 15:01
 3/3 aikiboxer ***** válasza:
Ez egyáltalán nem hülyeség, ezen mindenki átesik. Ezt nem értik meg a karatésok pl., hogy ez nem úgy megy, hogy majd élesben bepancsolnak egyet és kész... A velünk született gátlások egyszerűen megakadályoznak minket, hogy képen töröljünk egy embert... Bokszon is ugyanezen esik át mindenki, főleg felütéssel megütni egy embert... Még a kicsit haladók keze is félrevisz önkéntelenül. Sokat kell gyakorolni.
2013. dec. 29. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!