Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Belefásultam, belefáradtam az...

Belefásultam, belefáradtam az edzésekbe. Mit tévő legyek?

Figyelt kérdés
7 éve folyamatosan edzek, nem vagyok testépítő, csak erősítés céljából. Már teljesen belefáradtam. Mivel motiváljam magam?
2012. júl. 16. 13:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
akár pihenőt is tarthatsz.
2012. júl. 16. 13:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Így van, hagyj ki egy hetet, nézzél motiváló videókat.
2012. júl. 16. 13:37
 3/11 perfectlie ***** válasza:
Első két válasz tökéletes,de emellett kipróbálhatsz valamilyen stimulánst,pl. Hot Blood-ot.Mentálisan úgy megdob,hogy inkább meghalnál mint,hogy ne menj le terembe.
2012. júl. 16. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:

vegyél ki két edzés napot az edzéstervből,és az egyiken menj le kettlebellezni,a másikon meg bokszolni.

vagy egész egyszerűen válts át cross fit-re,vagy legalábbis próbáld ki.

2012. júl. 16. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
inkább egy hónapos szünetet tarts. de lehet több is. Vagy kezdj el teljesen más koncepció szerint edzeni. Vagy esetleg diétázni, az is plusz motivációt fog adni, ha látod, hogy leszálkásodsz.
2012. júl. 16. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:

A motiváció adja azt a csőlátást, amivel az ember a céljára tud koncentrálni... neked van célod? Mert ha nincs akkor nem ártana kitűzni vmit magadnak ha folytatni akarod.

Nem is csodálom, hogy belefásultál... csak mész előre és előre, de igazából sehová sem akarsz eljutni. Ma már rengeteg fajta edzésprogram van, a táncos és szórakoztatóktól az ultra kemény akaratot is próbára tevőkig... teszteld őket.

2012. júl. 16. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja, licitáljunk össze-vissza mennyit hagyjon ki: két hónapot? Nem egy évet is simán. Bakker mik mennek itt!

Én 26 éve edzek, de alig hagytam ki összesen pár hetet.

2012. júl. 16. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor te bizony nagyon fa.sza gyerek vagy! csak ez kit érdekel...?
2012. júl. 17. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálad biztos f@szább és elég sok embert érdekel, mert rengeteg privát levelet kapok, hogy segítsek. És szívesen meg is teszem.:)
2012. júl. 17. 12:47
 10/11 perfectlie ***** válasza:

Felesleges vitatkozni,de azt azért tegyük hozzá,hogy Montez itt is(és ahogy a kategóriában szinte minden kérdésre)nem nagyképűen válaszolt,annál inkább ösztönzően és próbált rávilágítani arra,hogy lehet mondani egy hetet vagy fél évet is,nem a kihagyástól jön meg a kedv hanem a kellő motivációtól.

És nyilván aki ebben a témában tesz fel kérdést az érdekelt lesz abban,hogy ki mekkora "f@szagyerek" mert az talán tud rendes választ adni a kérdésre.

2012. júl. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!