Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi tegyek? Tanácsokat kérnék...

Mi tegyek? Tanácsokat kérnék mert belefáradtam a vitákba.

Figyelt kérdés
Anyósom kikészít,kivittem most a kislányomat az udvarra 25fok van a napon árnyékban 21,mózeskosaras kocsiba pedig már 5 hónapos és összevissza forgatja mert éri a szél be vitte a konyhába ahol 18 fok van mert fúj a szél,teljesen kikészít ezzel.Azért nem tehetem fel a sport részt mert éri a szél.Nem csinálhatom azt amit jónak látok mert állandoan csak az aggódás meg a jajgatás van.
2012. ápr. 27. 11:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
99%
üsd le egy lapáttal
2012. ápr. 27. 11:46
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek az "öregek". Csináld ahogy jónak látod és engedd el a füled mellett a sápítozást. Én egész gyerekkoromban mást sem hallottam a nagyanyámtól csak az állandó kioktatást, sápítozást, aztán 18 évesen úgy döntöttem, hogy nem érdekel nem vitatkozom vele, úgysem érti/érdekli a véleményem. Csináld te is ezt, mert úgyis mindig neki van igaza.
2012. ápr. 27. 11:50
 3/22 anonim ***** válasza:
Az én anyósom is folyton azt gondolja, hogy fázik, és mindig sokkal jobban beöltöztetné, mint én. Ha most kint melegebb van(mert ez van), akkor nyilván nem kell rá több ruha, mint bent.A szél meg már nem hideg, jó azért attól picit óvni kell.
2012. ápr. 27. 11:54
 4/22 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele... az én kislányom is 5 hónapos és kint alszik az erkélyen az utazóágyában, egy plüss melegítőben és sapiban, ettől szerintem kutya baja sem lehet mert meleg van, a szél valóban fúj pont ezért kapott sapit. Hallgass az ösztöneidre, és tedd amit jónak látsz... és esetleg próbáld meg finoman elmondani neki, hogy a te babád és szeretnéd úgy nevelni ahogy jónak látod.
2012. ápr. 27. 11:56
 5/22 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy azért van rajta sapka, mert fúj a szél, s a napocskára meg szüksége van, ne vigye be!

Mondd el, hogy te vagy az anyja, te döntöd el, hogyan neveled, legyen szíves az akaratodat tiszteletben tartani. Ha szeretne valamit tanácsolni, mondhatja, de ne bírálja felül a te döntésedet.

Ha ezt nem tudod így az elején megoldani, akkor sokáig fog így menni a harc, és totál ki fog nyírni. Én is küzdök anyóssal, pedig csak 4 havonta látom kb. De most látom, hogy nagyon határozottnak, keménynek kell lenni velük, mert nem tágítanak.

2012. ápr. 27. 11:57
 6/22 A kérdező kommentje:
A baj az hogy annyira aggódik hogy frontint kell be vennie ha nem azt csinálom amit ő jónak lát de én nem hallgathatok arra a nőre aki 4hónapos koráig nem fogta meg a fiát meg nem öltöztette és fürdette addig amíg nem tartotta a fejét,a párom 8 hónaposan még nem tudott megtámasztva sem ülni mert mindig a kiságyban volt háton fekve,és nem tudta megetetni sem mert félt hogy félre nyel ugyan ez van a kislányommal is nem tud semmiben segíteni csak sétálni viszi is agyon takargatja.Tegnap is tiszta piros volt az arca a kislánynak mert melege volt de nem hitt nekem mégsem hogy azért van.
2012. ápr. 27. 12:02
 7/22 anonim ***** válasza:
82%

hát nem tudom. szerintem ez a te hibád...

lehet tutyimutyiskodni, de mikor már anyuka vagy akkor a babádért igenis felül kell kerekedni ezen.

kerek perec meg kell mondani, hogy anyuka, ne szóljon bele, azt teszek a babámmal amit jónak látok, ha hibázok akkor az az én hibám, felelősségem lesz és vállalom. DE NE SZÓLJON BELE!

ennyi :) nem kell veszekedni, egyszerűen viselkedj felnőtt ember módjára!

off: egyébként ülni nem tudó babának tényleg a mózes a megfelelő ha még belefér ;)

2012. ápr. 27. 12:03
 8/22 anonim ***** válasza:
ha hagyod hogy beleszóljon akkor később még rosszabb lesz a helyzet.meg mi az hogy fogta és bevitte a gyerekedet? te vagy az anyja és ne hagyd magad.ha szerinted az a jó a kisbabádnak hogy kint van a friss levegőn akkor nyugodtan vidd ki.és amúgy tényleg nagyon jó idő van nyugodtan kiviheted.ne hagyd hogy anyósod mindenbe beleszóljon.ja és hagy kapkodja belefele a gyógyszert.nagyanyám is ilyen ha valami nem tetszik neki bevesz egy frontint.:)
2012. ápr. 27. 12:07
 9/22 anonim ***** válasza:
nem belefele hanem befele
2012. ápr. 27. 12:08
 10/22 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki ezért vannak a viták nem érdekli néha azt hiszem direkt csinálj hogy idegesítsen a párom is megmondta neki minden nap százszor vele lakunk sajnos ezek minden perces dolgok elhiheted hatalmas a pofám de neki is és ezért vannak a viták mert azt mondja egy dolog hogy én vagyok az anyja ő meg a nagyanyja hiába minden már volt hogy kivettem a kezéből a gyermekem feljöttem és azt mondta addig nem viszem le amíg be nem fejezi ezt akkor egy napig bírta aztán megint.Pedig imádtam őt amíg meg nem született a gyerek azt hittem ő is szeret de ezek szerint nem.Az a baj lassan nekem is Frontin kell mert ki vagyok.
2012. ápr. 27. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!