Mi tegyek? Tanácsokat kérnék mert belefáradtam a vitákba.
Mondd meg neki, hogy azért van rajta sapka, mert fúj a szél, s a napocskára meg szüksége van, ne vigye be!
Mondd el, hogy te vagy az anyja, te döntöd el, hogyan neveled, legyen szíves az akaratodat tiszteletben tartani. Ha szeretne valamit tanácsolni, mondhatja, de ne bírálja felül a te döntésedet.
Ha ezt nem tudod így az elején megoldani, akkor sokáig fog így menni a harc, és totál ki fog nyírni. Én is küzdök anyóssal, pedig csak 4 havonta látom kb. De most látom, hogy nagyon határozottnak, keménynek kell lenni velük, mert nem tágítanak.
hát nem tudom. szerintem ez a te hibád...
lehet tutyimutyiskodni, de mikor már anyuka vagy akkor a babádért igenis felül kell kerekedni ezen.
kerek perec meg kell mondani, hogy anyuka, ne szóljon bele, azt teszek a babámmal amit jónak látok, ha hibázok akkor az az én hibám, felelősségem lesz és vállalom. DE NE SZÓLJON BELE!
ennyi :) nem kell veszekedni, egyszerűen viselkedj felnőtt ember módjára!
off: egyébként ülni nem tudó babának tényleg a mózes a megfelelő ha még belefér ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!