Mi lett a jó alvó lányommal? Már teljesen ki vagyok, tanácsokat kérek!
Figyelt kérdés
18hós most a lányom.Kb 1,5hónappal ezelőtt kezdődött,hogy nem akar az ágyában aludni este,csak velünk.Előtte elaltattam beraktam az ágyba és aludt,ha esetleg felkelt kapott inni,cumit és nem volt gond.Most nehezen is alszik el akármilyen fáradt és kb 1-2 óra múlva kel,sírva,hisztizve és mutogat az ágyunk fele,hogy oda-oda.Nagy nehezen vissza altatom és újra kezdődik az egész.Ha mellettünk alszik nincs gond,bár elég nyugtalanul alszik ott is,forgolódik,de nem kell fel,vagy ha igen látja hogy ott vagyunk és alszik tovább.Hagytam már az ágyába este,de úgy kiabál mint akit nyúznak,próbálta az apja este elaltatni de az sem válik be.Nappal lerakom és alszik,mint eddig szerintetek este mi a gond?2012. ápr. 25. 14:56
1/7 anonim válasza:
Nincs sötét?
Esetleg rossz álmok, fogzás...vagy csak rájött, h köztetek jobb.
2/7 A kérdező kommentje:
Minden ugyan úgy van mint eddig,sötét van,de próbáltam már kislámpával is.Szerintem egyszerűen csak jobb neki velünk:)De valahogy vissza kéne szoktatni a helyére.
2012. ápr. 25. 15:13
3/7 anonim válasza:
Ebben a korban kezdenek el jobban kötődni, és persze a fogzás is állhat a háttérben, azért nyugtalan. Ilyenkor kezdenek el a hátsó fogak növögetni.
4/7 anonim válasza:
15 hos lányom van így egy hete. Hajnali 3-kor felkel és jonni akar át hozzám. Eddig semmi gond nem volt az alvással. Ha nem veszem ki, akkor meg csak sír. 13 foga van, de ugy veszem észre, hogy a szemfogai jonnek, egy kozule már kint is van.
5/7 anonim válasza:
Nallunk is volt egy ilyen idoszak. Pontosan nem emlekszem mekkora volt a fiam de olyan 20-22 honapos koruli. Nagyon jo alvo volt es egyszercsak felkellt ejszaka es nem akart visszaaludni es nem hagyhattam el a szobat mert sirt. A nagyagyba mellenk nem akartam szoktatni mert tudtam, hogy nehez lesz a folyamatot visszaforditani. Igy fogtam egy vastag paplant es leteritettem a kisagya melle a foldre es arra fekudtem. Magamra huztam egy takarot es ott aludtam. Ferjemmel megegyeztunk, hogy egyik ejjel o megy, masik ejjel meg en. Mindketten dolgozunk igy kellett a pihenes. Az elso 2 napban tobbszor felallt a kisagyba, szovegelt, ramdobott 1-2 pluss allatot de mivel semmi reakcio nem volt visszafekudt. Aztan az ezt koveto par ejjelen neha fellat a kisagyba es ellernorizte, hogy ott van valaki. Par nap mulva egyre kevesebbszer kellt fel ellenorizni. Aztan odaig eljutottunk, hogy sirt es valaki atment es aludt tovabb, tobbet nem ebredt. Egyszercsak nem kellt fel tobbet es azota sem kell atmenni. Jelenleg 26 honapos. Igazan nem tudom mi lehetett a gondja, felt vagy csak egyszeruen szuksege volt rank, nem tudom. Foga sem bujt ki abban az idoben sot utanna sem 2-3 honapig. Most jott ki egyszerre ket ragofoga 1 hete de ha fajt kerte a Nurofent vagy a zselet. Sirni nem sirt miatta. Ugylatszik vannak ilyen idoszakok amiket atkell veszelni es nincs ra magyarazat.
7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap 16:41 ez jó tipp amit adtál,de sajnos mi egy szobában vagyunk így ez nem meg oldható!
Szeparációs szorongásra én is gondoltam,de az ilyen sokáig elhúzódik?
2012. ápr. 26. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!