Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lett a lányommal?

Mi lett a lányommal?

Figyelt kérdés

Már 3 napja minden fürdetésnél,nagy örömmel megy be a vítbe,viszont kb 5 perc múlva úgy elkezd sírni mintha megijedne valamitől vagy fájna neki valami.

Eddig imádott fürödni.Mi lehet a baj?Valakinél volt már valami hasonló?Hogy lett jobb a helyzet?

17.5 hónapos

2012. febr. 14. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Nálunk is ez van igaz csak 15 hónapos de kb 3 napja fél a kádban.Első nap kb 1 perc után ki is vettem mert annyira sírt.Most azt vetettem be, hogy habosabbra csinálom a vizet és a habbal játszom vele ez bejött de még nem a régi.

2012. febr. 14. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs gond,de olvastam itt,hogy pont a hab volt a baja,mert nem látta a lábát :-)
2012. febr. 14. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Hajmosással nem lehet gond? Nálunk is egyik napról a másikra jött, hogy elkezdett irtózni a hajmosástól.
2012. febr. 18. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:
A hajmosással sosem volt gond!Egyszerűen be sem akar menni sem a nagykádba sem a kiskádjába:(
2012. febr. 18. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:

szia, nálunk is volt ilyen időszak, csak kicsit korábban, olyan 1 évesen. Én nem foglakoztam vele(na jó, ez sem igaz, halálra rémültem, de nem mutattam), azt csináltuk, hogy pár napig nem kellett neki fürdeni este, letöröltem popsitörlővel, viszont nap közben ruhástúl, beletettem az üres kádba, és játszottunk. Majd utána is úgy kezdtük újra, hogy az üres kédba tettem bele, és csak a zuhanyt nyitottam meg finoman, és hagytam, hogy játsszon vele...így kb 1 hét alatt visszajött a kedve.

remélem nálatok sincs nagy gond, lehet egyik nap melegebb volt a víz, vagy hideg, ki tudja, vagy csak megcsúszott, megijedt, nekik még ennyi is elég, olyan kis mimózák...:-)

2012. febr. 18. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!