Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek lett fogamzásgátló...

Kinek lett fogamzásgátló mellett baba? és utánna mennyi idővel sikerül a másodikat összehozni fogamzásgátló szedése nélkül?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Nálam a sorrend:

Első: tervezett baba, második: szoptatás melletti hébe-hóba mensi + spirál. Harmadik: félig-tervezett/védekezett: megszakítással csináltuk a 8. napon.

2012. febr. 14. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
11 évig szedtem és lettem terhes. Ma már 19 hós a fiunk. Tesó 7 hónapja nem sikerül.
2012. febr. 14. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak az első kérdésedre tudok válaszolni. Fogamzásgátló szedése mellett lettem terhes, és 10hónapos lesz a kislányom :-) Nem szedek tablettát, amióta volt ez a "baleset", óvszerrel védekezünk. Tesót pár év múlva szeretnénk. :-)

OFF:

Viszont szeretném újból elkezdeni a tablettát, elsősorban a hormonok miatt, másodsorban pedig, hogy beálljon rendesen a ciklusom. Azért szeretném a hormonok miatt, mert amióta szültem... rengeteget fogytam, minden ok nélkül. Soha életemben nem fogyókúráztam, mindig tartottam a 60-65 között súlyt a 175 cm magasságomhoz, és most a cirka 52-53 kilóm elég karcsú, mindegyik ruha lóg rajtam..... Esetleg erre van valakinek tippe? :-)

2012. febr. 14. 13:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Zsiros kenyér reggel este:D
2012. febr. 14. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
:D:D Hidd el, akármit eszek, nem látszik meg
2012. febr. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!