Kinek lett fogamzásgátló mellett baba? és utánna mennyi idővel sikerül a másodikat összehozni fogamzásgátló szedése nélkül?
Nálam a sorrend:
Első: tervezett baba, második: szoptatás melletti hébe-hóba mensi + spirál. Harmadik: félig-tervezett/védekezett: megszakítással csináltuk a 8. napon.
Csak az első kérdésedre tudok válaszolni. Fogamzásgátló szedése mellett lettem terhes, és 10hónapos lesz a kislányom :-) Nem szedek tablettát, amióta volt ez a "baleset", óvszerrel védekezünk. Tesót pár év múlva szeretnénk. :-)
OFF:
Viszont szeretném újból elkezdeni a tablettát, elsősorban a hormonok miatt, másodsorban pedig, hogy beálljon rendesen a ciklusom. Azért szeretném a hormonok miatt, mert amióta szültem... rengeteget fogytam, minden ok nélkül. Soha életemben nem fogyókúráztam, mindig tartottam a 60-65 között súlyt a 175 cm magasságomhoz, és most a cirka 52-53 kilóm elég karcsú, mindegyik ruha lóg rajtam..... Esetleg erre van valakinek tippe? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!