Fogamzásgátló abbahagyása után, kinek mikor sikerült a baba?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 19:58
1/15 A kérdező kommentje:
én most 5. hónapja szedem (Cypromix) és tervezzük a babát,mennyi időt kellene várnom?
2012. febr. 9. 20:01
2/15 anonim válasza:
Szerintem semennyit.
Tudom, ebben megoszlanak a vélemények, van, aki kivárja a 3 hónapot, bár szerintem ezeknél a mai fogamzásgátlóknál nincs sok jelentősége.
Csak azért intelek, nehogy úgy járj, mint pl. én.
30 évesen 1 éve hagytam abba a gyógyszert és még mindig nincs babánk :(
Ha ezt tudom sosem szedem...
3/15 anonim válasza:
Mi nem vártunk a tabletta szedése után,mert nagyon sokat olvastam róla,és ha rövid ideig szedi az ember,akkor nem lehet baja a babának! A nőgyógyász is ajánlja,ha valakinél nem jön össze a baba,hogy szedje 3 hónapig,és utána ha abba hagyod,tombolnak a hormonok,és könyebb teherbe esni! Bár én decemberben hagytam abba,azóta próbálkozunk,de még nem jött össze! :( De még annyira az elején vagyunk,hogy még nem vagyok elkeseredve! :)
4/15 anonim válasza:
Az orvosok szerint 6 hónap alatt ürül ki a fogamzásgátló a szervezetedből teljesen.Én megvártam decemberben vettem be az utolsó szemet és júniusban várandós is lettem a kisfiammal.szerintem ez a biztos, én nem tudnék elszámolni magammal ha azért lenne valami baja a kisfiamnak mert türelmetlen voltam.
5/15 anonim válasza:
2-es,én nyáron (június) leszek 30! :( De az első évben megfogadtam,hogy nem keseredek el!
6/15 anonim válasza:
Kisvuk:
2. vagyok.
Én bizony elkeseredtem, mert 3 gyereket tervezünk és nem szeretnék nagymama korú lenni mikor érettségiznek a gyermekeim :(
7/15 anonim válasza:
A 2. hónapban. Az elsőben még védekeztünk, aztán már nem, és terhes is lettem. 4 évig szedtem fogamzásgátlót.
8/15 anonim válasza:
Mindkétszer elsőre. Nem vártunk, teljesen egészséges a kislányom is, másodjára még a szoptatás alatt szedhető fog.gátlót szedtem, abbahagytam, menzim is összevissza volt még, mégis elsőre, duplán sikerült(ek) a kistesó(k).
3 éves kislány és 1,5 éves ikerfiúk anyukája
9/15 anonim válasza:
Napra pontosan 2 évig szedtem.Utána 3 hónapig tisztultam és rákapcsoltunk a babára.Ennek már lassan 5 éve:( És baba még mindig nincs.
10/15 anonim válasza:
10 évig szedtem a gyogyszert,3 hó tisztulás utána 8.hónapban lettem terhes de én is elvoltam keseredve 31 voltam most 1 éves a kislányom, 7.hónapnál elvoltam keseredve elmentem a rossmanba vettem egy ovulációs tesztet mely megmondja a pontos peteérést,mert mindenkinek máshogy van,nincs ilyen hogy a ciklus közepén mindenkinek(mint kiderült nekem a mensi után 2.napon volt peteérésem)a lényeg a tesztel egyből terhes lettem elsőre csak ajánlani tudom PROBÁLD KI:) remélem tudttam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!