Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után, kinek mikor sikerült a baba?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rögtön terhes lettem miután abbahagytam a szedést!23+2hetes ikres :)
2012. febr. 10. 08:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Első kislányom előtt júniusban hagytam abba,november végén összejött a baba,sajna őt elvetéltem.A következő terhességem a vetélést követő 3 hónap múlva sikerült,ő most 5 éves.Tavaly februárban hagytam abba 4 év után a gyógyszert,júniusban pozitív lett a tesztem:-)Mi nem vártunk ki tisztulási időt,próbálkoztunk mindig,így sikerült.Egyébként a mostani modern fogamzásgátlóknál ha azonnal besikerülne is,akkor sem volna semmi baja a babának.Barátnőm gyógyszer mellett esett teherbe,és két gyönyörű másfél éves ikerfiai vannak:-)
2012. febr. 10. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:
4 év szedés után a második hónapban lettem terhes, majd 2 év szedés után szintén a második hónapban. Majd megint 2 évig szedtem és most vagyok a második hónapban és reménykedem, hogy most is összejön. :)
2012. febr. 10. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Szorítok utolsó! :)
2012. febr. 13. 08:22
 15/15 nikus89 válasza:

Sziasztok!

Nem.kell varni semennyit se, mivel amikor szedi az ember mindennap a gyógyszert allandoan vedett ezert kell 24 oran belul bevenni.

Elo pelda hogy en 6evig szedtem a Yasminelle-t, parommal megbeszeltuk, hogy abbahagyom es az elso honapban megfogant a pici 😍 szoval barmi lehet, szurkolok 

2017. jún. 19. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!