Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lett a 16 hós, jól alvó...

Mi lett a 16 hós, jól alvó lányommal?

Figyelt kérdés

1 hónapos kora óta egyedül elaludt a kiságyában.Lassan 1 hónapja elkezdte,hogy üvölt,ha kijövök.Tudom,hogy hiszti,próbáltam hagyni is,de reménytelen.Ugy alszik el ,ha ott vagyok mellette.Ráadásul hajnalba ismét eljátsza ezt.

Most már így marad?Vagy tehetek valamit?

2010. jún. 3. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem jöhetnek a fogai? Nálunk gy évesen volt ilyen, először én is azt hittem, hogy hiszti.
2010. jún. 3. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kibukik a gyerek, akkor vedd komolyan a kis baját, legyél mellette. Másfél éves kora körül indul újra a szeparációs félelem.
2010. jún. 3. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

a másfél éves fiam produkálta ugyanezt, előbb csak benn kellett maradni vele amig elalszik, majd ahogy betettök az ágyába üvöltött, hisztizett

a férjem odavette magunk közé, h majd átviszi, csakhogy olyan éberen aludt, h mindig felébredt. pár hónapig velünk aludt, (6-7). most megint szépen alszik a saját ágyában, altatás nélkül.

nem tudom mi volt az oka, de nem erőltettük, hisz velünk érezte jól magát, biztonságban. Közben a kiságyat is lecseréltük, a hugi is megszületett(4hós), és azt hiszem azért alszik a saját ágyában, mert hugi "kicsi baba" és ott alszik, ő pedig vigyáz rá

2010. jún. 4. 00:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem hiszti, hanem szep. szorongás! ne hagyd sírni, majd kinövi.
2010. jún. 5. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig is ügyesen aludt a kiságyban a szobájában, de ugy 16-17 hósan kezdte ezt az ordítós műsort:( azóta ugy alszik el, hogy kicsit simizem a fejét, aztán csak ott állok csendben a sötétben és kiosonok. Van, hogy reccsen a bokám egyet és már jelez is, hogy ácsi anyu, hová szöksz??:)19 hós.
2010. jún. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!