Mi lett a 16 hós, jól alvó lányommal?
1 hónapos kora óta egyedül elaludt a kiságyában.Lassan 1 hónapja elkezdte,hogy üvölt,ha kijövök.Tudom,hogy hiszti,próbáltam hagyni is,de reménytelen.Ugy alszik el ,ha ott vagyok mellette.Ráadásul hajnalba ismét eljátsza ezt.
Most már így marad?Vagy tehetek valamit?
a másfél éves fiam produkálta ugyanezt, előbb csak benn kellett maradni vele amig elalszik, majd ahogy betettök az ágyába üvöltött, hisztizett
a férjem odavette magunk közé, h majd átviszi, csakhogy olyan éberen aludt, h mindig felébredt. pár hónapig velünk aludt, (6-7). most megint szépen alszik a saját ágyában, altatás nélkül.
nem tudom mi volt az oka, de nem erőltettük, hisz velünk érezte jól magát, biztonságban. Közben a kiságyat is lecseréltük, a hugi is megszületett(4hós), és azt hiszem azért alszik a saját ágyában, mert hugi "kicsi baba" és ott alszik, ő pedig vigyáz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!