Mi történhetett eddig jól alvó, jól evő 11 hónapos lányommal?
1 hónapja alig akar enni és kb 1 hete kínlódás az alvás.Eddig letettem az ágyába és kijöttem a szobájából, 2 perc múlva aludt.Most meg üvölt mint a sakál de elaltatni nem lehet.Látom, hogy nagyon nagyon fáradt.
Tapasztalatok?
Meddig tart ez?Mi történik most vele?
Szia! Nálunk most van ilyen másodszor, 11 hónaposan volt az elsőnél, most 13 hónapos. Egy hétig tartott, a jól evő, jól alvó gyerkőcöt mintha kicserélték volna. A fogzás mindennek az oka. Legalábbis nálunk. Úgyhogy mostmár nem is idegesítem magam, és ő is nyugodtabban tűri. Ha nem akar aludni,kitartóan simizgetem, ringatom, énekelek, a végére csak megnyugszik. Evésnél inkább megint a pépeset díjazza, és legalább azt kéri, ami a mi tányérunkon, van, de így szépen túl járok az eszén.
Ja alvásnál még akkor van probléma, ha túlpörög, amikor túl sokat van ébren egyhuzamban. Az nem lehet gond Nálatok?
Szia,az én lányom is 11 hónapos.Eddig minden jól ment,evés,alvás...
De 1 hete csak nyűglődés az egész nap.A napirendünknek annyi,pedig olyan jól működött.Az estéink borzalmasak,9-kor leteszem aludni,de még fél12-kor is üvölt,pedig fáradt.
Neked nem lett bújósabb?Este amikor aludni kellene,nem akar még játszani?Mert az én porontyomnak még este 11-kor is be nem áll a szája,gagyog ezerrel.Ha meg rászólok hogy alvás! irdatlan üvöltésbe kezd!!!!
sZIA!
Az én kisfiam is 11 hónapos de neki már elég egy alvás! Nálunk is eddig igy volt ahogy nálatok,hogy este is még ugrált fél 10kor is! Nekem azt tanácsolta a védönö hogy ebéd után tegyem le aludni! Reggel fél 8körül kel akkor egész délelőtt játszom vele és ebéd után lerakom aludni ilyenkor alszik 1,5-2 órát és este 8.8.15körül már ki is dől és alszik reggelig:D!
Mondjuk én délben kézben altatom de annyira fáradt,hogy 5 percig sem kell fogni és már alszik!!:)
Az étvágya nekünk jó pedig tegnap bújt ki a 6.foga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!