Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történhetett eddig jól...

Mi történhetett eddig jól alvó, jól evő 11 hónapos lányommal?

Figyelt kérdés

1 hónapja alig akar enni és kb 1 hete kínlódás az alvás.Eddig letettem az ágyába és kijöttem a szobájából, 2 perc múlva aludt.Most meg üvölt mint a sakál de elaltatni nem lehet.Látom, hogy nagyon nagyon fáradt.

Tapasztalatok?

Meddig tart ez?Mi történik most vele?

2010. ápr. 21. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk most van ilyen másodszor, 11 hónaposan volt az elsőnél, most 13 hónapos. Egy hétig tartott, a jól evő, jól alvó gyerkőcöt mintha kicserélték volna. A fogzás mindennek az oka. Legalábbis nálunk. Úgyhogy mostmár nem is idegesítem magam, és ő is nyugodtabban tűri. Ha nem akar aludni,kitartóan simizgetem, ringatom, énekelek, a végére csak megnyugszik. Evésnél inkább megint a pépeset díjazza, és legalább azt kéri, ami a mi tányérunkon, van, de így szépen túl járok az eszén.

Ja alvásnál még akkor van probléma, ha túlpörög, amikor túl sokat van ébren egyhuzamban. Az nem lehet gond Nálatok?

2010. ápr. 21. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia,az én lányom is 11 hónapos.Eddig minden jól ment,evés,alvás...

De 1 hete csak nyűglődés az egész nap.A napirendünknek annyi,pedig olyan jól működött.Az estéink borzalmasak,9-kor leteszem aludni,de még fél12-kor is üvölt,pedig fáradt.

Neked nem lett bújósabb?Este amikor aludni kellene,nem akar még játszani?Mert az én porontyomnak még este 11-kor is be nem áll a szája,gagyog ezerrel.Ha meg rászólok hogy alvás! irdatlan üvöltésbe kezd!!!!

2010. ápr. 23. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:

sZIA!

Az én kisfiam is 11 hónapos de neki már elég egy alvás! Nálunk is eddig igy volt ahogy nálatok,hogy este is még ugrált fél 10kor is! Nekem azt tanácsolta a védönö hogy ebéd után tegyem le aludni! Reggel fél 8körül kel akkor egész délelőtt játszom vele és ebéd után lerakom aludni ilyenkor alszik 1,5-2 órát és este 8.8.15körül már ki is dől és alszik reggelig:D!

Mondjuk én délben kézben altatom de annyira fáradt,hogy 5 percig sem kell fogni és már alszik!!:)

Az étvágya nekünk jó pedig tegnap bújt ki a 6.foga!

2010. ápr. 23. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogzás. Jönnek a nagy fogak. Tiszta agresszív volt tőle a fiam. Semmit nem evett, max tápit, én annak is örültem. Éjjel egyszer kelt enni, hisz nappal alig evett. Egy hónapig is eltartott. Aztán abbamaradt. Kitartás!
2010. ápr. 23. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Fogzás, türelem túlesik rajta, lehet most ez a fog sokkal fájdalmasabb, mint az előzőek, minden visszaáll a régi kerékvágásba meglátod.
2010. ápr. 23. 13:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 23. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!