Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Alacsonyan is lehetek kűzdő...

Alacsonyan is lehetek kűzdő sportoló?

Figyelt kérdés

Én 15 éves és 154 cm vagyok ezt azonban "kipótolja" a felépítésem mert eléggé izmos,meg nagydarab vagyok (erőmmel sincs gond,osztálytársaimmat simán lenyomom szkanderba meg elis bírnám verni őket hisz volt márrá példa) méretmhez képest,imádok kűzdeni is és baromira szertetnék egy kemény sportot űzni pl: bírkózás, box, thai box

Ezek közül a bírkózás a legszimpatikusabb, tehát a kérdés: van esélyem bármeik közül ijen alacsonyan?

2013. nov. 19. 20:05
 1/9 anonim válasza:

Valószínűleg sosem leszel nehézsúlyú bajnok, viszont egy alacsonyabb súlycsoportban bármeddig viheted.

Szerinted Kovács Kokó két méteres volt 15 éves korában??? Aztán mégis olimpiai bajnok lett!

2013. nov. 19. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Birkózásban előny mert alacsonyan van a súlupontod.
2013. nov. 19. 20:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi,

Várom a többi választ!!!

2013. nov. 19. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hogy a gond az hogy az én sulycsoportomba tartozók sokkal magasabbak hosszabb A kezük könnyebben eltalálnak ezért is a birkó mert ott meglehet emelni az ellenfélt és mondjuk földözvágni amit meg is birnák csinálni max 80 kilós emberekkel (60 kiló vagyok)
2013. nov. 19. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért megsúgom hogy kezdőként még 100 hogy ők vagdosnak majd földhöz. Ja és az is hátrány ha van rajtad felesleg.

Thaiboxban nagy lenne a hátrányod.

Amúgy nézz le mindegyikből egy edzésre és dönts melyik tetszik. Ne én mondjam már meg.

2013. nov. 19. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
hát a 60 kiló ehhez a magassághoz azért annyira nem combos. de egyébként szerintem nem vesz vissza az esélyeidből csak más taktika kell inkább testütésekre építve. de igazából 15évesen még bőven nőni fogsz szerintem.
2013. nov. 19. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
ja rosszul olvastam szóba jön még a birkózás is igazából ott tényleg még előny is lehet.
2013. nov. 19. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
helyedben a judoval is megpróbálkoznék
2013. nov. 19. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
wing tsun, wing chun, karate!
2013. nov. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!