Egy több éve sportoló profi airsoftos mennyire tudná magát megvédeni ha háború lenne? Mármint h csak airsoftozik, de semmilyen harcászati képzésben nem részesült
az attól függ,hogy milyen jellegű konfliktus lenne,pl atom.
és,hogy tudna-e rendes fegyvereket szerezni magának.
a "megvédeni" dolog meg alapból egy vesztes gondolatmenete.
miért ne lehetnél te az agresszor,vagyis a hódító oldal harcosa?
a seregbe lépés megint felveti a kérdést,hogy hódító célzatú seregbe lépnél ahol részesedsz a zsákmányból és a dicsőségből,vagy csak pár ro-ha-dék érdekeit és hatalmát kellene megvédened átlag zsoldért minimálbérért.
nagyon nem mindegy miért harcolsz és mennyiért szerintem.
azért a 21.századi kiképzés már megtaníthat ölni,de amúgy valóban.
a 2. vh-ban a katonák 2%a volt képes arra,hogy simán kinyírja az ellenséget,hidegvérrel embert öljön.
1% akinek az egész háború egy nagy élményt jelentett és élvezte az ölést,pszichopaták.
és 1% aki elvégezte a dolgát,mert ez volt a feladat.
a legtöbb katona a levegőbe lövöldözött.
viszont az is érdekes adat,hogy az amcsik az iraki konfliktus idejére a 2%-ot feltornázták 95%ra a személyiségtesztekkel-válogatás és a kiképzéssel.
Szerintem egy airsoftban gyakorlatot szerzett ember fegyveres konfliktusban is jobban szerepel, mint aki soha nem próbálta. Mivel jobban ismeri a határait, jobban tud rejtőzködni, fedezékbe vonulni és onnan előbújni, jobban tud támadni stb. -- mivel van rutinja abban, hogy mikor és hogyan szokták kilőni a harctéren, ha kidugja a fejét stb.
Nekem csak lézertag gyakorlatom van, de abban is a gyakorlottak vs. kezdők = szimpla mészárlás.
Én is airsoftozok lassan 4 éve. Először mikor éles fegyverrel lőttem féltem konkrétan tőle. De amit megtanultam airsoft közben is, hogy kezem és a fegyvert hogy tartsam az rengeteget segített! Nem ütött nagyot! :D (Ak-74)
Szerintem aki airsoftozik az nagyobb előnnyel indul mint egy képzetlen civil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!