Magyarországon jelenleg mekkora rallys társadalom? Tehát körülbelül hány fő amatőr, vagy profi státuszú versenyző van, illetve körülbelül éves szintem egy amatőr versenyző mekkora összeget költ erre a tevékenységre?
Nincs sok rally versenyzo mert nem olcso mulatsag. Eloszor is kell egy auto amit at lehet alakitani, az atalakitas 2-3 millioba is kerulhet. Minden 2. versenyre kell uj gumi szett az 1000 euro, a nevezesi dij kb 50000 ft, a kerozin a versenyautoba is kb 50 000ft, ha bajnoksagot akarsz menni akkor illik ott lenned minden versenyen ( bocsi azt nem tdom h mennyi versenybol all a bajnoksag). Az auto meghibasodhat az is legalabb 500 000ft.
Jah es ott van meg a ruhazat is a tuzallocipo, - alsonemu,- ruha,- kesztyu,- maszk ezek 200-250 000ft. A bukosisakok kozul lehet sikerul valasztanod egy 90 000 ft osat, de lehet h sikerul venned egyet "csak" 70 000 ert.
Az arakat naggyabol leirtam szerintem ezek alapjan ki tudod matekozni a vegosszeget.
1. vagyok
es nincs igazad, mert koltenek egy ladara is ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!