Szerintetek milyen kuzdosport vagy harcmuveszet lenne idealis?
Csak annyiban van máshonnan tapasztalatunk, hogy én Hozzád hasonlóan védtem a karatét meg az aikidót, amikor még ezeket csináltam; de egy másik fórumon annyit mondogatták, hogy a judósok így meg a bokszolók úgy, hogy lementem mindkettőre és adtam nekik egy próbát. Persze szétvertek. :D Úgyhogy judón ottragadtam 1,5 évre, bokszon meg véglegesen, és most a bokszot meg az aikidót nyomom együtt. Számomra egyrészt hihetetlen, mennyit dobott a boksz az aikidómon; másrészt meg az, hogy ez a kettő mennyire illik egymáshoz.
Szóval nem kell félni lemenni és kipróbálni más stílusokat. :)
A Kempo az indiai harcművészetek gyűjtőneve.
Találd ki, hogy a magyarok által létrehozott, karatén alapuló, az indiai harcművészetekhez semmiben sem kötődő 'malacpankráció', ahogyan sokan nevezik vajon mennyire lehet jó.
Küzdelemre, bunyóra, szórakozásra biztosan. De mint küzdősport, én nem várnék sokat tőle. Akkor már inkább tradicionális, keményen oktatott kyokushin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!