Lábfájdalom ellen mit lehet tenni? (harcmuvészet)
Kyokushin Karatéra járok már olyan 2-3 éve és mióta elkerultem nagyobb városba ott meg keményebben edzunk erosodunk ami annyit jelent hogy szétrúgják a lábamat és hogy ettol erosodok,megszokom a rúgásokat...stb
-Ezt csinalom már régóta és most már annyira fáj a lábam hogy nem bírom befeszíteni,alig bírom felemelni szal úgy szétrúgják hogy majdnem osszecsuklok.
EZÉRT kéne valami ami enyhíti a lábaimon a fájdalmaimat ti mit szoktattok ilyenkor tenni?
Hát a forró fürdő pont nem jó.
DICLAC kenőcs, pihentetés, csökkentett folyadék bevitel (esetleg szauna)
Sokszor kialakul csonthártya gyulladás, na akkor orvos.
forró fürdős áztatás - majd szállj ki, és locsold le hideg csapvízzel, majd szállj vissza a fürdőbe, és ismételd meg.
ezt már a rómaiak is használták köszvény és görcsök kezelésére.
Áh,a sziklatestű üvegállú kyosok:).Mindenképp hagyd ki az edzést,amíg meg nem gyógyul,regenerálódik.Nálam ha nagyon keményen lecomboztak kb 5nap-1 hét alatt jön helyre.
Lelilult combbal,meg miért hagyod magad rúgni?Ilyenkor megmondom a páromnak,hogy ne rúgjon oda és kész.
nem hagyom magam csak nem szabad a rúgásokba belevédeni ezt hívjuk erosodésnek.
Nem lila a combom ma még megyek edzésre aztán majd 1 hét pihenést csinálok.
Csak az izmaim fájnak ha befeszíttem oket,vagy ha lábon rúgnak.
Ha nem lila,akkor mehetsz.Én is beszélgettem már sok emberrel,edzőtársaimmal a combosról.Kb 3 tiszta erő,megbikázott,telitalálat combost bír ki egy ember,hogy láb ko-t kapjon.Persze ha nem talál telibe az nem számít.
Viszont sérült lábra ha rárúgnak,akár el is szakadhat az izom,vagy mindenféle szövődmény létrejöhet.A sérülések kipihenése ugyanolyan fontos,mint az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!