Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek milyen kuzdosport...

Szerintetek milyen kuzdosport vagy harcmuveszet lenne idealis?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok, kondiztam tehat mozgasban jartas vagyok,de valoszinuleg hamar ki fogok fulladni az elejen es szalkas vagyok 170 cm magas,lehetosegek: Kickbox-K1,Box,kyo,judo,MMA

2013. nov. 4. 20:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Gyúrás után..

Az ökölvívás az egyetlen komoly ezek közül. Ott tényleg megtanulsz ütni, és ez nem kis szó. A többi ezek közül csak szórakozás igazából (bár néha szórakozni is kell).

2013. nov. 4. 20:32
 2/24 A kérdező kommentje:
az mma,k1 et azt http://www.youtube.com/watch?v=OCfBT1D8H0I o tanitja.. ezert is gondoltam,hogy lehet ezt valasztom http://www.youtube.com/watch?v=Goj_zwcwXtY
2013. nov. 4. 20:36
 3/24 aikiboxer ***** válasza:
Kondis testfelépítéshez a judo illik leginkább. :)
2013. nov. 4. 21:27
 4/24 anonim ***** válasza:

.. akkor is csak szórakozás. Még mindig az ökölvívás a komoly közülük.

De ha jól kinéző edzőket akarsz, akkor miért nem ezzel kezdted.

Zumbán még ilyen bőrök is vannak

[link]

2013. nov. 4. 21:58
 5/24 aikiboxer ***** válasza:

Nem mondanám, hogy a judo "csak szórakozás"...

[link]

2013. nov. 4. 22:34
 6/24 anonim ***** válasza:

Pedig de, abszolút. Jó móka, küzdelmi játék.

Az ökölvívás az egyetlen, aminek komolyabb közelharci értéke is van ezek közül, és alapja lehet nem csak sportolásnak (megfelelő taktikával, egyéb ismeretekkel és képességekkel kiegészítve).

De az egész attól függ ez a Kérdező miét szeretne küzdősportolni. Harcművészetet nem is nagyon sorolt fel, a kyo karate az kifejezetten sportkarate.

2013. nov. 5. 08:37
 7/24 aikiboxer ***** válasza:
Én bokszolok, de kicsit judóztam is, és nyugodj meg, ha elkapnak, szétszednek.
2013. nov. 5. 09:22
 8/24 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat,nem arra gondoltam,hogy hogy nez ki,hanem arra,hogy meg mindig aktivan uzi a k1 et es stb
2013. nov. 5. 11:42
 9/24 anonim ***** válasza:

Valaki meg aktívan űzi a judót. Ettől még csak judó marad.

Aikiboxer, akkor üsd meg mielőtt elkap. Menni fog, bízz az erőben.

2013. nov. 5. 11:55
 10/24 ifjpetike válasza:

#6.válaszolónak:

Mi az,hogy a kyo az versenykarate?Nagyon elvagy tévedve kisapám és a kis befásult fejed előtt csak az ökölvívás lebeg,aki nem azt csinálja az már senki a te szemedben.Jól mondom?A kyo az pont hogy nem az a karate ágazat ami kifejezetten verseny,persze vannak versenyek ahogy az ökölvívásban is de ez nem erre az alapra épül.Kicsit nézz utána a dolgoknak mielőtt írogatsz amit egy haverodtól hallottál azt máris el is hiszed.

2013. nov. 7. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!