A Muay Thai ( Thai Box ) es a Krav - Maga jo parositas onvedelemre, utcai harcra?
Én thai boxolok egy ideje, heti 3 edzés van de egy héten egyszer általában tatamin tanítanak önvédelmet pl. ha kés ellen mit csinálj szerintem ez így nagyon jó párosítás mert ahol én lakom ott nincs aikido vagy krav maga.
Hogy kérdésre válaszoljak: Jó párosítás lesz!
Az első kommentelővel egyáltalán nem értek egyet és nem kis 12 éves p*cs vagyok aki itt jön okoskodni én thai boxolok már lassan 2 éve azt elég hasznosnak tartom viszont akik ide írnak általában fogalmuk sincs h mi hogy van szerintem....
Mmaztam is 1 évet és az edzőm mondta amibe tökéletesen igaza is van hogy az ilyen krav magás önvédelmi meg mikor két nagymester ott meghajol egymásnak és úgy mutatnak valami technikát az nem biztos hogy úgy van ezért csak olyan videókat nézzünk amiket meccsen (pl mma, grappling) is eladtak már mert az kivitelezhető valóban is
Az ilyen önvédelmis videókról meg annyit hogy most megmutatja hogy ott így úgy kicsavarja a kés a kezéből földre kényszeríti a pisztyolt is kicsavarja ha kést vagy pisztolyt fognak rád késnél én elszaladnék leginkább nem mert gyáva vagyok hanem mert amit ott krav magán megtanítanak az oké mert elmondják hogy a támadó mit hogy fog csinálni és a védekező ezt tudja utcán nem biztos... Pisztolynál se hadonásznék annyira leginkább csak imádkoznék...
Annyi még hogy oké persze vannak a krav maga nagy mesterek akik tényleg megtudják az életben is csinálni ezeket de ha csak edzel akkor ne nagyon próbálkozz kicsavarni a kést a támadód kezéből:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!