Milyen kuzdosportot-harcmuveszetet ajanlanatok, amit esetleg utcai onvedelemre is fel tudok hasznalni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 21:20
1/13 anonim válasza:
Egyél kalciumokat,vitaminokat,de leginkább speciális portcerősítőket,de lehet,h csak az a baj,h nem iszol elég vizet.
2/13 A kérdező kommentje:
vicces vagy
2012. febr. 9. 21:25
3/13 anonim válasza:
Bocs,nem ide,véletlenül mellékattintottam.
Am meg bármilyen harcművészetet tudsz alkalmazi utcán.De ami ajánlani szoktam,az a Jeet Kune Do és Kali/Eskrima késharc kombo.Ha már utca,akk jó lehet még a Ju Jitsu,a Ninjutsu,a Win Chun/Tzun Kung Fu,valamint normális edzés mellett az Aikido.Ha viszont nem ragaszkodsz annyira a harcművészetekhez,akk megfelelő edzés mellett a Karv Maga-t és a Defendo-t is tudod majd haszálni.
4/13 A kérdező kommentje:
koszonom,majd meg irok neked,te ugy latom jartas vagy ebben
2012. febr. 9. 21:32
7/13 A kérdező kommentje:
azt estleg nem tudjatok hogy a ninjutsu vagy a kesharc mennyibe kerul havonta,mert errl nem talaltam semmit
2012. febr. 9. 22:29
8/13 anonim válasza:
Olyat keress - ha már mindenáron "utcai önvédelem" - ahol van full kontakt küzdelem, nem csak picsipacsi. Box, muay thai, kyokushin. Legalább megszokod, hogy kontroll nélkül, teljes erővel vidd be az ütéseket, meg azt is, hogy jól orrbavágnak.
9/13 anonim válasza:
Az ár v.ltozó,de általában 4-8000Ft között szokott lenni.
10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,ha esetleg meg valaki tud valamit azt koszonom
2012. febr. 10. 11:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!