Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek tudnék verekedni?

Szerintetek tudnék verekedni?

Figyelt kérdés
Nos 19 éves vagyok életemben még sose verekedtem úgy igazából ököllel, de lehetséges ha valaki felidegelne akkor simán össze-vissza tudnám verni?(NEM akarok csak érdekel)Amúgy egyszer egy 110 kilós gyerek felidegesített,volt rajta izom is, és beleadtam mindent és hamar a földre rántottam és utána befogtam a torkát.Igaz kifáradtam mint állat.Én 73 kiló vagyok és 186 cm magas.Létezik hogy verekedésbe jobb lennék egy kigyurt divatmajomnál?
2009. nov. 9. 15:57
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Mi az, hogy kigyúrt majom? :D Három éve edzek és tartom be a kaját.. 182cm 88kg 13%körüli testzsírral. Én nem azért járok edzeni, hogy kigyúrt majom legyek... És egyébként az edzős baráti köröm mindegyik ki van pattintva és akkora kezük van mint a bécsi kapu, de sose kötekednek senkivel sem. Tehát ez a "kigyúrt majom" jelző nem állja meg a helyét.
2016. nov. 15. 00:13
 22/22 eXe.pro válasza:
Nem olyan fontos az önvédelmet tanulni.. Csak legyen tököd oda menni. És tudj gondolkodni ütéskor.. Sokan be csukják szemüket stb soha nem szabad figyelni kell a történéseket. Elönyös az állát ütni. Én se mertem sokáig ütni de utánna ki akadtam össze szedtem magam és azt mondtam magamnak na most pofázzon valaki. El értem ezzel azt hogy falumba és szomszéd városban (ami 7km re van falumtol) mindenki ismer pacsizik stb ismernek hogy ha kattanok szaladjanak. Életembe nem küzdő sportoztam csak ilyen kocsmai verekedés stb tanul az ember. Most a legutolsó story az az volt hogy barátomnak tartozott egy gyerek és mondom segitek havernak majd én vissza szerzem a pénzét a vége az lett hogy szeménél kapott egyet vérzett szeme utánna azt mondta ezt nemtudom miért kaptam és akkor kapott még egyet hogy tudja hogy miért kapta :) ennyi a lényeg ne legyél be szarva üss ha kell és mikor ütsz tudj gondolkozni mert ha verekedés közben nem tudsz baszhatod az egészet mert ugy meg vernek hogy te se fogod el hinni :)
2018. ápr. 29. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!