Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek tudnék verekedni?

Szerintetek tudnék verekedni?

Figyelt kérdés
Nos 19 éves vagyok életemben még sose verekedtem úgy igazából ököllel, de lehetséges ha valaki felidegelne akkor simán össze-vissza tudnám verni?(NEM akarok csak érdekel)Amúgy egyszer egy 110 kilós gyerek felidegesített,volt rajta izom is, és beleadtam mindent és hamar a földre rántottam és utána befogtam a torkát.Igaz kifáradtam mint állat.Én 73 kiló vagyok és 186 cm magas.Létezik hogy verekedésbe jobb lennék egy kigyurt divatmajomnál?
2009. nov. 9. 15:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nos egy tapasztalt bunyós, vagy késharcos ellen esélyed se lenne.

Ezt nem azért írom mert faszagyereknek gondolom magamat. Hanem azért mert téged az ideg meg a düh vezérel és képtelen vagy gondolkodni. Ezért mindíg csak meglepődni tudsz az éppen közeledő késpenge, viperagömb, székláb, sörösüveg láttán...

2009. nov. 11. 19:38
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2009. nov. 12. 19:17
 13/22 anonim ***** válasza:

Igen a dűh sok mindenre képes,, de szerintem a verekedés hűlye dolog...

Amugy egy nagy dagadt izom keveréket én is megtudnák verni szerintem és nem mondom magamat erösnek... Tudod hagy fell ezzel mert igy elöbb utobb megvernek,, és nem lesz jó vége... A vekekedést én mindig elutasitom....

2010. szept. 2. 20:49
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
verekedni csak az utcán lehet megtanulni, arra semmi nem készít fel, hogy milyen ha te hirtelen egy balhéba csöppensz, ahol a pulzusod 220-on, és elvesznek a tanult kismotoros reflexeid... ezen a nagybetűs tapasztalat segíthet...
2010. szept. 27. 00:42
 15/22 kupec válasza:

Szia... én azt mondom nem feltétlenül a kigyurt csávó az erősebb én se vaok vami kis darab de még csak 14 vagyok

de már egyszer verekedtem egy ilyen 20 cm meg vagy 90 kilós gyerekel és csak egyet vertem a hasába egy ből vége. de am énse szoktam ökkölel csak az ideg.... na csöcs

2010. dec. 30. 22:06
 16/22 kupec válasza:
nálam 20 cmmmel nagyobb elirtam bocsh
2010. dec. 30. 22:07
 17/22 anonim válasza:

Nem az erő a lényeg, van ahova nem kell erőset ütni,hogy kib@szottul fájjon! Ha sokkal magasabb tőled az még előnyöd is lehet ha okos vagy!

Ha jön verekedni a 2m-es állat akkor gyorsan rúgd hason vagy gyomorszájon (gondolom hallottál már a sólyomrúgásról,angolul falcon kick) és ha összeroskad akkor egy kib@szott erőset rúgj a fejére,ebben az esetben a lábfej és a sipcsont hajlatával rúgj picit oldalról, ha ettől se fekszik akkor gyorsan odab@szhatsz 3-at 4-et könyékkel oldalról! Vigyázz a tarkójára, mert abba bele is halhat!

2011. aug. 6. 17:37
 18/22 vanp78 válasza:
80 kg vagyok 180 cm és tegnap vertem kocsmába úgy szét egy csávót h elvitték a miskolci korházba pedig ő 120 kg volt meg karja is nagyobb volt de az semmit nem ér ha tele van fújva annál lassabb tanuld meg hova kell rúgni vagy ütni
2012. jún. 16. 14:34
 19/22 VálaszVálaszoló válasza:

The rock szerintetek lassan fut? xD

Simán elkap és elver

2012. jún. 22. 09:38
 20/22 anonim válasza:
Szerinem eltudod verni a kövér csávók nem mind gyorsak de ha ideges vagy közben akkor azthiszed,hogy erősebb vagy de nem ha dühös vagy azzal csak magadat fogod elfojtod a többi erőt de a dühöt nemlehet kontrol alat tartani de szerintem megtudnád verni simán
2012. jún. 28. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!