Szerintetek tudnék verekedni?
Ez a téma engem is érdekel!
Csak én nem vagyok vmi sovány (mint te) hanem hájasabb féle, de azért van 1 kis izom rajtam.
Jónéhány kigyúrt divatmajmot én is szivesen elkalapálnák....
Na hogy ne csak offoljak:
Minden lehetséges, attól hogy valaki kigyúrt nem biztos hogy tud verekedni, de azért a kopasz napszemcsis, szekrényhátú tetkós fószerokba nem igazán érdemes belekötni...
ellenpélda: nézd meg a kínaiakat....40 kg az egész csávó, és simán agyba főbe veri a kigyúrtakat....
Csak tanulás, tudás kérdése a verekedés szerintem.
(pl, önvédelmi tanfolyam (sokat számít ám az a pár fogás), karate, box)
Azt gondolom.Amúgy én így nem verekednék,csak érdekelne.Köztudott rólam, hogy egy agresszív állat szoktam lenni, ököllel verem a hűtöt, a falat a szekrényeket mikor ideges vagyok(Elég sokszor),de a dühömet így adom le nem pedig embereken.
Azon szoktam barátommal beszélni, hogy ő mondja, hogy ez a 'hájas' biztos megverne, de a kicsit tömegesebb emberek hamar kifáradnak, illetve hamarabb mint mondjuk Én.Emellett fürge vagyok,de amikor verekedni szoktam akkor se ököllel,hanem pl..: nyakra megyek vagy pedig a kéz,ujj kicsavarására...És itt jön a másik kérdés.::Mikor verekszem miért nem ököllel megyek az emberre,miért csak ily szelíden?Azért mert barátok akikkel verekszem???De nekem van pár barátom akik ököllel verik egymást ha összevesznek.Múltkor is voltam házibuliba, kitört a tömegbunyó a részeg tinik között és mindenki ököllel ütötte egymást én meg csak fogásokat alkalmaztam az embereken,pedig sose tanultam fogásokat ,de ez valahogy kialakult bennem.Amúgy az öklömtől félnek a barátaim, mert k*rva kemény:D meg olyat tudok ütni vállba, hogy az nagyon fáj.Kösz ,hogy elolvastad a hosszú szövegem.Amugy én nem kondizok,de valahogy mégis érzem magamban az erőt.Van ilyen mikor egy sima, vékony srác, tanulás nélkül jól verekedne?
A másik dolog,hogy sokan nem is verekednem hanem pusztán lekéselnek.Ez a legszomorúbb.
Egy kisebb vita miatt egy életre ottmarad egy pár 10 centis vágás hege ha egyáltalán túléled,mert az egy dolog hogy belilul a szemed
A Defendon is pont az ilyen jellegű támadásokra készitenek fel,de ez se lehet rossz [link]
tesóm járt kempóra és mondta,hogy rohadt kemény az edzés,de viszont egy olyan srác elveri akiből ki se néznéd,jah és önvédelemként is hasznos!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!