Hogyan tudnék otthon gépek nélkül edzeni? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék otthon edzeni/erősíteni gépek nélkül. Hogyan, milyen gyakorlatokat tudnátok ajánlani ehhez?
Úgy szeretném, hogy látszódjon is rajtam valami, de nem szeretnék fehérjeporokat, meg ilyen "gyúrós( testépítő) étrendet stb." szedni.
2011. okt. 19. 19:17
1/3 anonim válasza:
Pedig a tömegnövelő étrend pont arra kellene, hogy látszódjon is rajtad valami :D anélkül nem sokat ér a dolog. Fehérjepor nem kötelező amíg be tudod vinni a megfelelő mennyiségű tápanyagot egy nap, de nem kell tőle félni.. koncentrált kaja.
Vegyél otthonra kézisúlyzókat és kezdj edzeni mindenre (lábra is).
gyakorlatok: body.builder.hu - Edzéstervek
2/3 anonim válasza:
Azért az ilyen , hogy fegyenc edzés ,se szarral gurigázik , és egy sokkal kiegyensúlyozottabb erőt ad ami nem csak a konditerembe elég . És még nem beszéltem azokról az edzéstervekről amiket nem ismerek csak névből . ezeket emiatt nem említem , valszeg más majd fogja (vagy nem ) .Egyébként függ , attól is hogy a kérdező hány éves , én pl 15 évesen kezdtem el gyúrni és semmi gond nem volt vele , csak az első év döcögős míg a test szokja ezt a mozgást ,de ez meg benne van ehetsz bármit gondolom ,azért ilyen 7 hó végére már igencsak látszott . Szóval ez , hogy fontos az étrend , persze ha testépítő akarsz lenne ,de ha csak ha köznapi életbe akarsz elnavigálni bőven elég a kitartó edzés logikusan összerakva .
3/3 anonim válasza:
Csomó gyakorlat van. Kitöréses séta, guggolás krumpliszsákkal/akármivel, tolódzkodás, húzódzkodás, fekvőtámasz emelt lábbal/szűken, húzódkodás bicepsszel stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!