Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért félek ennyire? (többi lenn)

Miért félek ennyire? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Kb 3 éve gördeszkáztam és akkor olliezás közben zakóztam egy óriásit. Azóta nem is álltam deszkán, de most kedvem lett hozzá. Ma el is mentem deszkázni de amint ráálltam a deszkámra nagyon elkezdtem félni. Mit csináljak ,hogy legyőzzem ezt a félelmemet?
2009. okt. 27. 12:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Én 4 éve nagyon jól tudta hátraszaltózni, ám abbahagytam az éppen aktuális sportot. Most hogy ilyen jó idő volt, elővettem egy tornaszőnyeget, hogy ugráljak egy kicsit, megpróbáltam a hátra szaltót megint, de nem mertem. Aztán erőt vettem magamon, és belevágtam. Nem volt tökéletes, de elment az a félelem belőlem, hogy most nem merek belevágni..

Szóval szerintem, ha ollie-zol egyet-kettőt és sikerül is normálisan, ahogy szeretnéd, akkor nem lesz benned félelem.

2009. okt. 27. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!