Fogszabályzó kell, de ehhez lenn 4 fogamból kicsit le kell csiszolni, plusz fentről kihúzni 2 teljesen ép fogat, hogy jó legyen. De nagyon félek húzatni, nem lesz érzéstelenítés. Ti hogy döntenétek?
Mi az, hogy nem lesz érzéstelenítés?
Ilyen nem létezik...
Érzéstelenítés nélkül biztos, hogy nem húznak fogat.
Nekem 4 fogamat húzták, és nem bántam meg. Észrevenni nem lehet, így a két oldal szimmetrikus is. nem bántam meg.
Nekem is elvileg ki kellett volna húzatni 2 fogamat alul, hogy elférjenek, de ez nem történt meg(nagyon kattog az állkapcsom, és a doki inkább azt mondta, hogy ne húzzunk)
Most olyan csálén állnak a fogaim, mint fogszabályzás előtt!!! Fel vannak torlódva és ki kell műttetni a bölcsességfogamat, hogy legalább az ne nyomja a többit hátulról... :S
Szóval szerintem mindenképpen vállald be!
És ne aggódj, olyan nincs, hogy érzéstelenítés nélküli foghúzás! :D Nekem még a tejfogamat is valami zsibbasztószerrel feszítették ki... xD
apa azt mondta, nekem annyi érzéstelenítőt adtak, mint egy elefántnak:)
ez is csak azért volt, mert azt mondtam, hogy még kérek, mert érzem...és adtak:) szóval neked is tuti adnak, ha kérsz még, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!