Comb erositese? Mivel lehet erositeni?
Figyelt kérdés
Boxolok egy par hete,es kis ido alatt mar nagyon sokat fejlodtem de megis felek egy kicsit az utcan,a lab rugasoktol,mivel tudnam erositeni a labam?Egy baratomat oda szeretnem tenni hogy rugdosson egy 30 perceig,hogy erosodjon a labam,es ne meg feljek ilyesmitol.Ezt a felelmem is le kel kuzdjem valahogy,adjatok par tanacsot,hova rugjon tobbet?Mennyit?Hany honapig kel ezt vegezni hogy jol megerositsem a labam??2013. aug. 7. 18:54
1/3 anonim válasza:
Barátod nem rúghat valami erőset ha 30 percig bírod, persze szerintem őse bírná 30 percig. Azért az elég kemény ám ha rúgsz erőből, próbáld ki zsákon 5perc is halál ha keményen tolod. Mellesleg sport mellett ne hanyagold az iskolát se, főleg a nyelvtan órákat.
2/3 A kérdező kommentje:
Majd anyadtol vennek par nyelvtan orat,halottam jol oktat,foleg ha egy kemeny farokrol van szo
2013. aug. 7. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!