Igaz lehet-e, ha Kiss Péter nem megy vissza a kimerült Erőss Zsoltért akkor még ma is élhetne? Bele lehet -e ebbe az "igazságba" nyugodni?
Ezt Önről is el lehetne mondani,hiszen mindenáron az igazát sulykolja.
Vitatkozunk,azért még nem hülye senki,mert más a véleménye.
Ez a demokrácia.Nehéz ugye?
Egyébként Kollár is elmondta.Erőss már nagyon is a határokat feszegette,vele már várható volt ami történt.
Kissről nem várták,hogy lesz valami,de sajnos önzetlen volt.
8000 felett nem szabad önzetlennek lenni.
Lám, 73 kör kellett,hogy valamiben egyetértsünk.És még én vagyok rugalmatlan.Fejlődünk.
Kiss azért tapasztalatlan volt,hiszen soha korábban nem volt az Alpoknál magasabb régióban.Ezt nem a hegymászásra értettem,csak nem volt himalayai tapasztalata.
Nagyon sajnálom,sokra vihette volna.
Gondolom mit gondolhat most a családja erről az egész cirkuszról.
Csak az a baj hogy Erossek oxigen nelkuli maszasai nem velemeny hanem teny kerdese.
Ettol persze lehet mondani hogy az nem ugy volt, csak tenyekkel nehez es buta dolog vitatkozni.
Oké.Erőss ha annyira jó volt,akkor miért nem mászott egyedül.Nem kell mindenkit bevinni az erdőbe.Szépen lassan a magyar hegymászó társadalom kipusztult mellőle.Ő meg mindíg mindenhonnan visszajött. Ezért mondom ha zseni volt akkor egyedül kell menni,és kész.
Kiváló alkalmak vannak az egyedül mászásra,és akkor senkinek nem lett volna baja.Ő meg azt csinál magával,amit akar.Szórakozzon magával.
Képzelem milyen jó lett volna nekem,ha "neylonzsákba" hozok
mindíg valakit haza mondjuk a Tátrából,de én érdekes módon mindíg épségben hazajutok.
Nagy" arc" lehet az ilyen.
Nagyon szomorú ez, hogy Péter nem mászott tovább
a spanyollal meg az olasszal-
Mert mikor visszafordult, akkor már egyedül volt
és ha akkor történik bármi, akkor tényleg nincs senki, aki tudna segíteni (ugyanilyen hibákat elkövettek mások
is már, pl. Dékány Péter) Ezért néztek a sherpák meg
a spanyol, hogy miért megy vissza (a többiekkel nagyobb biztonságban volt)
Meg az expedíció szervezője (vezetője) elmondta,
hogy "egyre nem lett P felkészítve": hogy X méter
magasan nem lehet bajtársiasnak lenni-
Különben lehet, ha P nem fordul vissza és leér a négyes táborba a többivel, akkor még tudtak volna Zsoltért is
valamit szervezni De így Kollár is megijedt és fogalma nem volt, mit tegyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!