Igaz lehet-e, ha Kiss Péter nem megy vissza a kimerült Erőss Zsoltért akkor még ma is élhetne? Bele lehet -e ebbe az "igazságba" nyugodni?
Látom nem tudtál másba belekötni :)
Mindet nagy betűvel írtam egy elírás kivételével, de örülök hogy ettől jobban érzed magad. Most megfogtál. Te meg nyilván végigjártad a Tátra főgerincét. Én a Lomnici nyeregnél tovább nem jutottam, de nem is alázom Erősséket, mint te.
Soriát idézed mint objektív véleményforrást? XDD
Vele már az alaptáborban összerúgták a port, aztán akkor is amikor ki akarta fizettetni Erőssékkel azokat a serpákat akiket ő kért fel hogy kötelezzék be a csúcs alatti részt.
Szerintem az 1 betűs elütések helyett inkább olvasgass visszafelé hogy mekkora orbitális baromságokat hordtál itt össze annak ellenére hogy mindet megcáfoltuk.
"Igaz akad azért O2,tehát nem igaz hogy minden csúcsot Erőss oxigén nélkül mászott meg,majd azután később biztos más is kiderül majd."
Mi derül ki más IS? Le lett írva, be lett linkelve 10x hogy Erőss 1 csúcsot mászott oxigénnel, az Everestet!
De te csak mantrázd tovább nyugodtan a baromságot és reménykedj abban hogy majd biztos kiderül hogy helikopterrel vitték őket a csúcsig ahol csecsemőket áldoztak és a lefele úton spanyol turistákat hajigáltak a hegyről.
Ökör!
Nem én kezdem a másik zrikálását.Hülye szokás,hogy a másikat mindíg leszólják,ha más véleményen van.Önök kezdték a becsmérelésemet.
Én annyira becsülöm a másikat,hogy nem tegezem le,mert nem tudom kivel állok szembe.
-Szerintem nem homokoztunk együtt.Da ha igen bocsi,akkor én tévedtem.
Erőssre visszatérve,majd az élet helyreteszi.Egy biztos aki vele elment az mindíg hullazsákban jött vissza,ha visszajött,és /vagy mumja lett belőle..Ez a szegény Péter is igy végezte.A kérdésem is erre irányult.
Persze lehet azt mondani,hogy "zseni" volt,a többiek meg mind kutyaütők.Nézőpont kérdése.
A MTSZ Hegymászó Szako.szerint most súlyos hiba volt a
körülmények ellenére eröltetni a sikert.Vissza is lehet fordulni,mert két gyerek és a feleség is várta haza. ÉS A TÚRÁT MEG IS LEHET ISMÉTELNI,DE CSAK ADDIG AMÍG ÉLSZ./lásd Komarniczky Gyula:Tátrai utikalauz.Igaz ez nem volt neki szempont soha.....Nekem mindíg az volt,ezét tudtam,milyen magasra menjek.Fel is neveltem a gyerekeimet becsülettel..Istennek hála.Úgyhogy nekem Erőss egy niemand. Üvd. Egy" kutyaütő"túratárs.
Lehet,hogy Soriával összevesztek,de van egy nagy különbség
köztük.Ő még életben van,és hazamegy a családjához.
Ő 75 éves és tudja,hogy ez a LÉNYEG!
Lehet Péter sem fogta fel, mennyire drámai a helyzet
Ha túlélte volna az esést, talán mondhatna valamit
De sajnos nem élte túl Péter egyébként többször ment vissza (nem csak egyszer) Kollár valami olyasmit mondott még múlt héten, hogy Zsolt panaszkodott, hogy nem lát rendesen (Mondjuk a fotókon sem volt rajta szemüveg)
Péteren volt-
Meg Péter nem tudhatta, hogy ki fog csúszni
Ha tudta volna, lehet nem ment volna vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!