Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek mennyi az esély...

Szerintetek mennyi az esély rá, hogy megtalálják az eltűnt hegymászókat (Erőss Zsolt, Kiss Péter)?

Figyelt kérdés
Valaki esetleg tudja, hogy Kiss Péter mennyi idős? Olyan fiatalnak tűnik... Ők mennyire számítanak profinak a hegymászás területén? A sherpák akik a segítségükre sietnek tapasztaltabbak, vagy profibbak, mint ők?
2013. máj. 22. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem vagyok jól tájékozott, vagy tényleg nem volt arról szó a hírekben, hogy most akkor Peti holttestéről készültek a képek (beazonosították) vagy sem? Egyébként az ő testét azért nem hozták le, mert nem voltak benne biztosak, hogy ő? Vagy egyébként sem hoznák le? És ha mondjuk a hozzátartozó kérvényezi, mert szeretné hazai földbe temetni?
2013. jún. 15. 10:32
 62/65 anonim ***** válasza:

Nem akartak valamiért erről sokat mondani-

A "szóvivő" (valamilyen Szabolcs) azt mondta, teljesen egyértelmű, hogy az a Péter holtteste (a képen)-

Gondolom onnan tudják biztosra, hogy ugye amilyen színű nadrágban (meg felsőrészben) volt- Arról fel lehet ismerni!

2013. jún. 15. 13:02
 63/65 anonim ***** válasza:

Május utolsó napján közölték, hogy "valószínűleg" beazonosították Kiss P. h.testét-

Valamelyik koreai készített áll.lag képet (s odaadták gondolom az expedíció szervezőnek) Az meg odaadta a fiú szüleinek- Lehet a szülők nem akarták, hogy hazahozzák

Illetve állaítólag azóta odaért a "monszun" (sok hóeseés) és úgyis betakar mindent

2013. jún. 15. 13:05
 64/65 anonim ***** válasza:

Lehet azért nem hozták le őket (vagy Pétert)

mert olyan helyen van, ahova kockázatos menni

(pl. gleccser repedés) Szóval ami nagyon jeges és

aki menteni menne, az is elcsúszhatha (veszélyes)

2013. jún. 15. 13:08
 65/65 anonim ***** válasza:

Ha én lettem volna Péter vagy Zsolt szülője, szerettem volan hazahozatni!

Persze az a "legolcsóbb", ha ott hagyják

2013. jún. 15. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!