Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek mennyi az esély...

Szerintetek mennyi az esély rá, hogy megtalálják az eltűnt hegymászókat (Erőss Zsolt, Kiss Péter)?

Figyelt kérdés
Valaki esetleg tudja, hogy Kiss Péter mennyi idős? Olyan fiatalnak tűnik... Ők mennyire számítanak profinak a hegymászás területén? A sherpák akik a segítségükre sietnek tapasztaltabbak, vagy profibbak, mint ők?
2013. máj. 22. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Ti nem érzitek úgy, hogy valamit mintha elsumákolnának? Valahogy nem egyeznek az időpontok, történések... olyan kusza az egész. Pedig elvileg az expedíció vezetőnek (Kollár Lajos ha jól tudom) tudnia kellene nagyjából összerakni a történteket, mégis ellentmondásos az egész. Vagy csak a "népet" nem tájékoztatják a részletekről?
2013. máj. 27. 17:54
 32/65 anonim ***** válasza:

23. vagyok.

Nekem is volt egy ilyen érzésem, de amikor Gyöngyösön már Petit gyászolták akkor rájöttem hogy ez bizony igaz! :((Gyöngyöshöz közel lakom, és így tudok elég sok mindent!)

2013. máj. 27. 18:40
 33/65 anonim válasza:
igen nekem is van egy ilyen erzesem..mert hat a koreait is megtalaltak, es nem hiszem hogy annyira tavol lettek volna egymastol...basszus szegeny Peti es Zsolt:(( annyira nagyon sajnalom:(
2013. máj. 27. 19:31
 34/65 anonim ***** válasza:

A koreait meg a két sherpát (akik a spanyol szerint szintén lezuhantak) megtalálták a négyes tábor környékén.

Pedig ők áll.lag közvetlenül a csúcs közeléből pottyantak le (tehát magasabbról)-

Meg most egyetlen "rádiójuk" volt a magyaraoknak?

Miért nem volt külön Péternek és külön Zsoltnak?

2013. máj. 27. 23:14
 35/65 anonim ***** válasza:

Meg én még azt nem értem az egészben, hogy amikor

Zsolt többször "jelentette" rádión a túravezetőnek,

hogy elfáradt, nem bír menni, miért nem akkor akart

mentetni a Kollár?- Mert később már nem tudott elérni senkit, aki tudott volna segíteni-

Nem érezte a veszélyt? (Meg a csúcs már úgyis megvolt akkor, mert az huszadikán megvolt) Nem értem, miért

nem voltak képesek hamarabb segítség után nézni

Valahogy ebből is csak az tűnik ki, h. csak az volt a lényeg, h. meglegyen a csúcs, a többivel már senki nem

törődött

2013. máj. 27. 23:18
 36/65 anonim ***** válasza:

Meg utána amit az expedíció vezető mondott, h. mindent "átkutattak" a négyes tábor környékén

(de nem találtak még nyomot sem), holott gondolhatta, hogy odáig le sem jutottak. Ja, meg följebb meg már amúgy sem ment volna fel sherpa. Pedig ha valahol voltak Zsolték, akkor nyolcezer méter és hétezer-hatszáz méter között (tehát talán kb. hétezer-nyolcszáz méter körül)

Az a négyes tábor meg hétezeer-hatszáz méteren volt, tehát nem értem, egyáltalán miért ott keresték, mikor nyilvánvaló volt, h. még följebb kéne lenniük

2013. máj. 27. 23:24
 37/65 anonim ***** válasza:

Meg az, hogy meg sem próbálták őket rendesen megkeresni

Hadd maradhassanak ott, az "örök jég" országában

Pedig lehet, Péter is inkább hazája földjében pihenne-

Csak valakiknek az úgy látszik túl kellemetlen lenne

Így meg nem kell tovább "bolygatni" az ügyet

2013. máj. 27. 23:26
 38/65 anonim ***** válasza:
11-en indultak a Kancsnedzönga csúcsára és öten haltak meg! Közöttük Erőss Zsolték is. Szörnyű tragédia, ami ott történt. [link]
2013. máj. 28. 00:35
 39/65 A kérdező kommentje:
Remélem fogunk még válaszokat kapni. Mert ez most szerinte, senkinek nem tiszta. Péter családját sajnálom a legjobban az egész történetben. (meg persze Erőss gyermekeit). Szörnyű lehet ez a szüleinek, barátnőjének (már ha volt).
2013. máj. 28. 18:34
 40/65 anonim válasza:
én még mindig nem fogtam fel:( reggel volt zsolt anyukája a mokkában, hát énis sirtam rendesen:((
2013. máj. 30. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!