Szerintetek mennyi az esély rá, hogy megtalálják az eltűnt hegymászókat (Erőss Zsolt, Kiss Péter)?
23. vagyok.
Nekem is volt egy ilyen érzésem, de amikor Gyöngyösön már Petit gyászolták akkor rájöttem hogy ez bizony igaz! :((Gyöngyöshöz közel lakom, és így tudok elég sok mindent!)
A koreait meg a két sherpát (akik a spanyol szerint szintén lezuhantak) megtalálták a négyes tábor környékén.
Pedig ők áll.lag közvetlenül a csúcs közeléből pottyantak le (tehát magasabbról)-
Meg most egyetlen "rádiójuk" volt a magyaraoknak?
Miért nem volt külön Péternek és külön Zsoltnak?
Meg én még azt nem értem az egészben, hogy amikor
Zsolt többször "jelentette" rádión a túravezetőnek,
hogy elfáradt, nem bír menni, miért nem akkor akart
mentetni a Kollár?- Mert később már nem tudott elérni senkit, aki tudott volna segíteni-
Nem érezte a veszélyt? (Meg a csúcs már úgyis megvolt akkor, mert az huszadikán megvolt) Nem értem, miért
nem voltak képesek hamarabb segítség után nézni
Valahogy ebből is csak az tűnik ki, h. csak az volt a lényeg, h. meglegyen a csúcs, a többivel már senki nem
törődött
Meg utána amit az expedíció vezető mondott, h. mindent "átkutattak" a négyes tábor környékén
(de nem találtak még nyomot sem), holott gondolhatta, hogy odáig le sem jutottak. Ja, meg följebb meg már amúgy sem ment volna fel sherpa. Pedig ha valahol voltak Zsolték, akkor nyolcezer méter és hétezer-hatszáz méter között (tehát talán kb. hétezer-nyolcszáz méter körül)
Az a négyes tábor meg hétezeer-hatszáz méteren volt, tehát nem értem, egyáltalán miért ott keresték, mikor nyilvánvaló volt, h. még följebb kéne lenniük
Meg az, hogy meg sem próbálták őket rendesen megkeresni
Hadd maradhassanak ott, az "örök jég" országában
Pedig lehet, Péter is inkább hazája földjében pihenne-
Csak valakiknek az úgy látszik túl kellemetlen lenne
Így meg nem kell tovább "bolygatni" az ügyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!