Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek mennyi az esély...

Szerintetek mennyi az esély rá, hogy megtalálják az eltűnt hegymászókat (Erőss Zsolt, Kiss Péter)?

Figyelt kérdés
Valaki esetleg tudja, hogy Kiss Péter mennyi idős? Olyan fiatalnak tűnik... Ők mennyire számítanak profinak a hegymászás területén? A sherpák akik a segítségükre sietnek tapasztaltabbak, vagy profibbak, mint ők?
2013. máj. 22. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:

Ha nem voltak kötéllel normálisan biztosítva,

akkor annyi

2013. máj. 24. 12:02
 22/65 anonim ***** válasza:

Halottak listája a 8000-eseken. Lehet szemezgetni... Javaslom a "Kangchenjunga" menüpontot!

[link]

2013. máj. 24. 15:12
 23/65 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami történt. Engem személy szerint nagyon megráz, főleg a Kiss Péter halála. 27 évesen könyörgöm miért történt ez vele? Sokan mondják hogy ez felelőtlenség.. Ez nem a felelőtlenség, ez az, hogy szeretett úgy élni, hogy a szíve diktálta.. Én nagyon reménykedem abban hogy valamilyen csoda folytán megtalálják Őket, és ez az egész csak egy rossz hír volt, és élnek, és hazatérnek Magyarországba és folytatódik az életük ott, ahol abbahagyták. Nem tudom ezt az egészet felfogni.. Peti gyertek haza!:(
2013. máj. 24. 20:13
 24/65 anonim ***** válasza:

Én sem fogom fel-

Annyit tudunk, h. nem volt náluk elegendő élelem meg víz-

Pedig az életfontosságú (olyan magasságokban)-

Megmiért kellett minden áron oda fölhajtani őket,mikor látható volt, hogy nem fognak időben leérni-

Ja, de most senki nem hibás- Mindenről az Erőss "tehet"?

Sztem nekik is marha megterhelő lehetett az egész, hogy

de nekik most meg kell hódítani azt a csúcsot

(különben mit tudom én mi történik) Nem kapnak szponzori pénzeket- Valami ilyesmi lehet mögötte- Egyszerűen elszomorító

2013. máj. 25. 17:08
 25/65 anonim válasza:
100%
Elfogadom hogy meghaltak, de most az egyszer történjem már valami csoda:( annyira sajnálom őket:(
2013. máj. 25. 22:07
 26/65 anonim ***** válasza:
"A Kancsendzöngától száz-százötven kilométerre fekvő Gorak Shep faluban, az 5200 méteres magasságon lévő Everest-alaptáborban már közel három éve működik 3G-t használó mobiltelefonos bázisállomás. Az NCell nevű nepáli mobilcég által kiépített infrastruktúra a Csomolungma csúcsáig is lefedettséget biztosít. Két évvel ezelőtt a hegycsúcsról egy Kenton Cool nevű brit hegymászó sikeresen tudott telefonálni, illetve a Twitterre is küldött magáról egy képet egy teljesen hétköznapi Samsung okostelefon segítségével"-
2013. máj. 26. 18:23
 27/65 anonim ***** válasza:

Az volt a baj még, h. nem használtak sherpákat

(a mászáshoz) A sherpák szokták pl. biztosítani a köteleket vagy kávét főzni-

Szóval ők nem csak "teherhordók"-

Egyébként azt a koreait, aki szintén lezuhant, azt érdekes módon megtalálták! Nem élt, de megtalálták

2013. máj. 26. 18:25
 28/65 anonim ***** válasza:
A Tv2 a Naplóban szépen búcsúzott tőlük. Június 4-én ért volna véget az expedició, aznap Erőss Zsolt előadást tartott volna Csopakon. De sírjuk a hegy lett...
2013. máj. 26. 20:56
 29/65 anonim ***** válasza:

Egyszerűen azt nem bírom felfogni,hogy mind a ketten "odavesztek"- Ez hogy lehetséges?-

Mert a Pétert már huszonegyedikén reggel sem tudták

rádión elérni- Most áll.lag az Erőss a spanyolokat felhívta, és valamit mondott nekik, hogy a Peti lehet "lezuhant" (De ő azt honnann tudta?) Meg nem értem azt sem, hogy miért nem mentek szorosabban együt (mármint Péter és Zsolt) Mert az volt, h. többször elvesztették egymást Szóval az egészet nem értem, úgy ahogy van

2013. máj. 26. 22:48
 30/65 anonim ***** válasza:

Állítólag utólag ki fogják vizsgálni/ elemezni a telefonhívásokat (amik rögzítve vannak valahol)-

Nem tudom, abból mit lehet majd megállapítani-

Mert ha meglettk volna a testek, talán meg lehetett volna vizsgálni, hogy pl. Erőssnek tényleg agyödémája

lett-e

2013. máj. 26. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!