Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy héten kétszer edzek...

Egy héten kétszer edzek alkarra. Ez így jó?

Figyelt kérdés
Tömegnövelés, 17/f, kajám rendben, turmixot iszom reggel, edzés után. Hétfőn és Pénteken edzem alkarra. (Péntek Bicepsz+alkar) és az lenne a kérdésem hogy nem e több idő kellene a regeneráláshoz. Csak vádli meg alkar van 2x 1 héten

2013. máj. 7. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mehet rá kétszer, de ne sok gyakorlattal, 1-2 elég neki.
2013. máj. 7. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól csinálod,hogy csak vádlira ès alkarra edzel 2x hetente.

Mivel ennél a két izomcsoportnál a legsűrűbb az izom(rostok) !

A teljes regenerálódáshoz elég 48-72 óra,így nincs gond a hétfő -péntekkel.

Meg amúgy is a vádlit és az alkart nehéz túledzeni.

2013. máj. 7. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A hasizom is bírja.:)
2013. máj. 7. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja meg az,elfelejtettem ! :)
2013. máj. 7. 19:20
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ment a pont! alkarra csinálok csuklóbehúzást 1 kezessel, 6 szerialt. És péntekenként kalapácsbicepsz és franciarúddal bicepsz fordított fogással, a 'musculus brachioradialis' fejlesztéséhez!
2013. máj. 7. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:

6 széria kicsit sok !

Az is jó amit te csinálsz,de lehet az üzletbe venni olyan gumi karikát vagy rugós marokerősítőt (nekem ilyen van,jobban kíméli a csuklót...) az is jó ! :)

2013. máj. 7. 19:52
 7/9 A kérdező kommentje:
van gumis marokerősítőm itthon, nem sokat használtam. akkor elég 4 szerial? és utánna marokerősítő? nem csinálom nagy súlyal a csuklóbehúzást, csak 6 kilóval, mert ha többet pakolok rá akkor fáj a csont a csuklómnál, ropog, meg ugrál benne. (lehet hülyén hangzott, de így van) kösz
2013. máj. 7. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen elég a 4 széria,de még a 3is,mert hosszútávon a csuklódat szétcseszed.

Én a rugós marokerősítőmmel heti 2x edzek, 30 percen keresztül felváltva egyik kézből a másikba.Inkább ezt erőltesd !

2013. máj. 7. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:

a marokerősítőt időre szorítsd,ne pumpáld.

így van értelme.

és kipróbálhatod a csuklóemelést állva a behúzás helyett,úgy hogy a csuklód nem mozog,csak az ujjaiddal emelsz és a tetején szorítasz.

így nem fog fájni a csuklód,de erősítheted az alkarod,fogásod.

2013. máj. 7. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!