Szerintetek az túlterheli a mellizmomat és a bicepszemet ha 1 héten kétszer edzek rá?
Ha meg már mégis 2x edzel rá 1 héten akkor tedd minél távolabbi időpontokra.Monnyuk hétfő és csütörtök vagy péntek.De ahogy clint írta ki kell tapasztalni.
Függ a genetikától!!!az edzések minőségétől,a kajától meg hogy mivel töltöd a pihenőidődet
Nekem pl jó a heti 2 edzés de nem a mellre.Akkor az első deltám 3x kapna 1 héten és az így is szar.
Hátat bicepszet meg tricepszet szoktam 2x.Nekem ezek úgyis 1 napon vannak,a hátam meg bírja de iszonyatosan
Elírtam hétfő és csütörtök!*
A mellemre egyenes padon majd ferdepadon nyomok:1 kör bemelegítés 4x8-at szoktam és tárogatni 4x8.Bicepszre szkott padon 4x8 és kalapács bicepsz 4x8.Gondoltam megtoldom a mellet csütörtökön egy piramis gyakorlattal szerintetek ez sok lenne?Bicepszre állva rúddal és koncentrált bicepsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!