Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Utcai verekedés?

Utcai verekedés?

Figyelt kérdés
Mit ajánlanátok utcai bunyóhoz ? Milyen harctsílust. Azon gondolkodtam hogy ezek a harcművészetek jók meg minden de az utca teljesen más minthogy elkapd a kezét és kicsavard ott állba vágnak tökönrugnak stb.. nekem valami nagyon hatásos harcstílus kéne amivel ha üt elkapom a kezét és torkonvágom stb vagy csak kivédem az ütést vagy elhajolok.. ilyenre mit ajánlotok ami földharcra is jó ? pl: JuJitsu ? vagy valami mást ami jó utcára?
2013. ápr. 13. 14:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

7-s vagyok Shaolint-t meg sáska kung fu-t tanulok wing tsun-t is tanultam ,de az sz*r volt.

Olyan oviskarate színvonalú

2013. ápr. 14. 09:35
 12/17 anonim válasza:

"Mit ajánlanátok utcai bunyóhoz ?"

Lőfegyver!

Megüt valaki, fogod azt fejbelövőd vele. elég hasznos...

2013. ápr. 24. 05:38
 13/17 anonim válasza:
tenyleg hasznos.valaki megut, te lelovod es 10 evtol hatar a csillagos eg..tenyleg megeri!
2013. máj. 5. 23:51
 14/17 anonim ***** válasza:

1. jogos önvédelem.

2. nem kell megvárni a helyszínen semmit..

3. inkább 10 év, minthogy aki megütött még le is szúrjon.

Én elvben szintén a fejbelövést pártolom, csak késsel vagy puszta kézzel de természetesen elismerem a lőfegyverek hatékonyságát.

2013. máj. 6. 06:39
 15/17 anonim válasza:

1. nem jogos onvedelem hanem tulkapas.

2. attol meg hogy nem varod meg, 99% arra az esely, hogy 1-2 ora mulva par tekes kopog az ajton tul

3. aki megut miafaszert szurna le?:D meg a legbutabb ciganynak se az a legjobb szorakozasa hogy kessel maszkal az utcan es random embereket szur le.

konyu ilyen dolgokat elmeletben megbeszelni, hogy fejloves aztan hazamesz es elfelejted, de nem allatok vagyunk.

2013. máj. 6. 15:56
 16/17 anonim ***** válasza:

1. túlkapás, amit az ijedtség úgy tudom a jelenlegi törvénykezés elfogad..

2. nem tudok vitatkozni.. nagy eséllyel? ez számomra hihetetlen.

3. tehát a testi épséget bízzuk egy erőszakos állatra? majd hátha nem ránt kést, majd hátha nem üt torkon, hanem szépen elsétál ha megunta a kis 'találkozót' ? És ha nem?

Inkább legyen nehéz lelkileg hazafelé és otthon, mint útban a Mennyekbe.

2013. máj. 6. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:
xxxxdddddd........Semmilyet!!! Ott nincsenek szabályok! Aki beléd köt b*szd fejbe jó sokszor oszt csá!
2013. jún. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!