Ha a mellezés közben a tricepszem is elfárad akkor a 2. izom amire edzek a tricepsz legyen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 22:24
1/7 anonim válasza:
Olyan nincs hogy mell-tricepsz, olyan van hogy mell-kar, vagy mell-váll. Jó lenne tudni mondjuk hogy milyen mellgyakorlat az ami közben elfárad a tricepszed, és hogy hogyan hajtod végre, de így látatlanban én azt csinálnám a helyedben hogy kar-mell nap, és mindenképp a karodat eddzed meg elsőnek, akkor annak nem lesz már ereje besegíteni a mell közben.
2/7 anonim válasza:
Haha elso :) a tricepszed feladata a karod kinyújtása igy minden nyomómozdulatnál használni fogod. Én a helyedben először csinálnek mindenféle nyomast fekve, szukfogással, vállból. Majd a végére izolálnék. Tricepsz letolások koponyatorok, tárogatások, összehúzások, oldalemelések állva és döntött törzzsel
3/7 eszkobaR válasza:
Nem muszáj hogy tricepsz legyen a második.Mindenkinek más edzés módszer jön be.Kísérletezni kell, hogy mi a legjobb a te adottságaidnak.
4/7 anonim válasza:
Már hogyne lenne mell-tricepsz edzés. Sokan végzik így, teljesen rendben van. Mint ahogy a mell-váll vagy mell-bicepsz is. Kinek mi válik be. Egyébként kb 6 hetente érdemes változtatni az izomcsoport felosztást, így nálam a mellnél valamikor bicepsz van, és van mikor váll. Utána meg egyedül megy a mell egy edzésen. Tehát a lényeg a változtatás, nincsenek kőbe vésett edzéstervek.
5/7 A kérdező kommentje:
Na most akkor mi legyen? Hagyjam a kicsit lefáradt tricepszet, vagy fárasszam le teljesen?
2013. ápr. 8. 12:50
6/7 anonim válasza:
Próbáld ki. Nekem nem jön be a mell után a tricepsz vagy a hát után a bicepsz. Más meg így szereti. Neked kell kitapasztalni. Mindkettő működik.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, akkor marad a próbálgatás. Köszi.
2013. ápr. 8. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!