Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szteroidokkal hogy is van ez?

Szteroidokkal hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Olyan segítségét kérném aki csinálta már!Anabolt szeretnék szedni és tudom milyen hatással van és mennyi az esély az impotenciára ? 2-3 kúrától nem lehet baj igaz? 17 éves vagyok és szeretném kipróbálni végülis ha nemviszem túlzásba nemlehet baj napi 6 szem ami minimum adagnak felel meg
2013. márc. 10. 16:19
1 2
 11/15 clint ***** válasza:
ezek kizarolag underground laborban osszedobott cuccok... azaz olyan h tiszta ugyse lesz max olyan hogy jo vagy gagyi...
2013. márc. 11. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha valakinek ennyit ér az élete, az egészsége, akkor hajrá...
2013. márc. 12. 05:10
 13/15 clint ***** válasza:
sajnos sokaknak ennyit ér
2013. márc. 12. 09:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Már csak 1 kérdésem lenne! Hogyha szedem az anabolt csinálok 1 kúrát és utána nem szedek hormon szabályzót csak lecsökkentem az adagot szép lassan majd abba hagyom?
2013. márc. 12. 15:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Hali!Amég nem éred el a genetikai határaidat, és nem készülsz versenyre addig nagy hülyeséget csinálsz :/.
2013. márc. 12. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!