Csak porokkal és szteroidokkal tudom kigyúrni magam, vagy van más mód is?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 12:51
2/9 anonim válasza:
Ha profi testépítő versenyzői (gp,ifbb pro) szintre gondoltál, akkor igen, kell a kox, viszont elég kigyúrt tested lehet naturálban is. A porokon proteint értesz? Mert az csak sima kaja, attól ne félj. Attól még naturál vagy. A kaját kell rendbe tenni.
3/9 anonim válasza:
Van más mód is, de ahhoz mozogni kell.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nem ilyen profi versenyszerű szintre, csak simán hogy kinézzek valahogy
2012. febr. 20. 15:34
5/9 anonim válasza:
Akkor kezdj el edzeni, és ezt olvasd el előbb, alul van tovább gomb is:
6/9 big dog válasza:
Szteroiddal és porokkal is mozogni kell!
Tömegnövelő étrend a legfontosabb,bár nem nagyon értem miért kerüli valaki a táplálékkiegészítőket.
Olcsó,hasznos és finom (protein)
7/9 anonim válasza:
A por és a szteroid két erősen különböző dolog.
A por csak kajapor lényegében, annyi a trükk, hogy egyszerűbb megenni. A szteroid meg gyógyszerészeti készítmény, és úgy tudom, nincs is por formában, csak ampulla meg kapszula van. És (jóesetben) csak versenyzők szedik, átlagember nem.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget
2012. febr. 20. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!