20 kilo felesleggel mennyi idő alatt tudom magam kigyurni?
186cm vagyok és 110 kg 25/F heti 3 x szeretnék menni gyurni!
És azt akarom hogy a felesleg menjen le nem csak azt hogy nagy darab legyek mert igyis az vagyok!
Első válaszadó durva, 3 év, 2 óra edzés mellett....anyám
Én F, 183cm magas, 25 éves, 110kg voltam két hónapja, most 90kg. Aerob mozgást csinálok, esetleg zumba(de lehet unalmas változatok is), 2db 1,5kg-os súlyzóval. Sok fehérje, 1500kalória/nap, 5x 1óra edzés. Sportoló voltam.
nem a szálkásításra értette a 3 évet, hanem a "kigyúráshoz".
mert ez feltételez egy bizonyos izomtömeget is, amit évek alatt kapar magára a delikvens.
én vagyok az első megint
5. el találta, a zsír le adásához tényleg nem kell sok idő,de ha valaki ki akarja gyúrni színizommá, akkor bizony évek kellenek hozzá.+az aerobik és a gyúrás teljesen más természetű dolog,más is lesz az eredmény
zsírból soha a kibaba.szott életben nem lesz izom!
izmok építőkövei a fehérjék, amik aminosavakból állnak, amik nitrogén tartalmú vegyületek. zsírok, lipidek meg teljesen más (megjegyzem nitrogént nem tartalmazó) vegyületek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!