20 kilo felesleggel mennyi idő alatt tudom magam kigyurni?
Figyelt kérdés
186cm vagyok és 110 kg 25/F heti 3 x szeretnék menni gyurni!
És azt akarom hogy a felesleg menjen le nem csak azt hogy nagy darab legyek mert igyis az vagyok!
2012. jan. 12. 20:16
11/14 anonim válasza:
Nem szívesen mondom(mert látom Aczél mindenhova ír), de igaza van. Zsírból nem lesz izom szerintem sem. Viszont lehet, hogy úgy értette, hogy gyúrásnál is van zsírégetés, így ha nincs sok zsír, akkor fontosabb az izomépítés. Amihez sok fehérje kell.
12/14 anonim válasza:
na, akkor egyszerűbben:a zsír,ha gyúrsz, le bomlik, amivé le bomlott,be épül az izmokba,ha sokat vannak erőltetve,vagyis gyúrva
13/14 anonim válasza:
a zsírsav oxidáció, ATP szintézis miért beépülés? izomba fehérjék, kreatin (ez is egy fehérje) épül be, zsír ilyen esetben csak energiahordozó, legfeljebb sejtfal alkotó. de amíg fogyás van, addig nem lesz izomfejlődés, tehát különösebben nagy sejtfal (foszfolipid) szintézis sem, ergó sehova nem épül be a zsír, energiát szolgáltat.
14/14 anonim válasza:
akkor az energia épül be,a lényeg akkor is az, hogy része lesz valamiképp a zsír is, amikor meg el fogyott, jön a szálkásodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!