Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Injekcios szteroidokkal kinek...

Injekcios szteroidokkal kinek mi a tapasztalata? Omnadren, Deca durabolin, stb.

Figyelt kérdés
Tervezek egy kúrát, pár hónap múlva, a célom nem az hogy teljesen felvizesedjek, csak hogy szépen fejlödjek. Talán Omnadren, vagy Deca Durabolin. Ki szúrta már ezeket? Eredmény? Tapasztalat? Mellékhatások? Észrevételek? Hogy toltátok? KÖzbe ellé mit szedtetek? Vagy ezeken kivül még vmi hasonló? Utána mehet szerintetek rögtön Winstrol, vagy kell pihenni?
2012. júl. 18. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
hmm
2012. júl. 18. 23:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam, de írnék pár dolgot, azon kívül, hogy ha nem versenyzel ne koxolj. Szóval mi az hogy deca vagy omna?? Eleve a deca-hoz mindig kell teszto, mert ha magában szúrnád a deca-t elmenne a libidód és hatásra is gyengébb eredményed lenne, mint tesztóval. Szóval együtt lell bökni. Másik; pont az omna-tól vizesednél be eléggé (bár a deca is jobban vizesít, mint egy boldi vagy primo), így jobb választás lehet egy teszto propionát. Azt viszont gyakrabban kell szúrni. A wini mehet ezekkel együtt vagy a vége felé betenni.

Kúra közben proviron kell az aromatizáció megakadályozására, ill. csökkentésére. Utókúrának meg 3*5000 egység hCG és 30 szem Zitazonium megteszi.

De még egyszer írom nincs szükség ezekre hobbi szinten.

2012. júl. 19. 05:45
 3/8 °:Amigo:° ***** válasza:
60%

Ennyi tudással (nulla) minek akarsz koxolni ?

Csalódást okozna az eredmény, főleg hogy eredeti cuccokat sem kapnál hozzá.

Bár Montez se nagyon ért hozzá, de ő legalább nem is próbálta :-)

2012. júl. 19. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit írtam rosszul amigo? :)
2012. júl. 19. 15:49
 5/8 °:Amigo:° ***** válasza:

A deca vizesítő hatása (20% az aromatizálódás a tesztóhoz képest) ....

A Proviron (nem antiösztogén, de nem is kell hogy az legyen)

Az említett "levezetés"-t csak az ellenségeidnek... ! :-D

2012. júl. 19. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Oks, én így tudtam (olvastam és halottam) a levezetést eddig, hogy utána heti 5000 egység hCG, 3-szor, majd vagy zita vagy closti. De olvastam olyat is, hogy a kúra közben is nyomják a hCG-t kisebb dózisban. Akkor lehet, hogy ez a jó?

Deca vizesítését a primohoz és a boldihoz viszonyítottam, de írhattam volna trenit is. Azoknál azért több vizet hoz, de lehet, hogy tévedek.

Proviron meg nem azért megy kúra közben, hogy gátolja az aromatizálódást? Nem kötözködésből kérdezem, csak ha egyszer indulnék mastersban, akkor jó tudni a dolgokat, meg amúgy is.

2012. júl. 19. 16:19
 7/8 °:Amigo:° ***** válasza:

:-)) Ha indulsz, majd keress meg! :-D

3x 5000 HCG frankón kasztrál :-DDDD Van aki szerint (kúra erősségétől, hosszától függ) egy 4-5000 IU "kezdőrúgás" kell egy kúra után, de ez csak az első adag, amolyan ébresztő a heréknek.... utána vagy 1500-2000 Iu 5 naponta, vagy kis adagok naponta (200-300 IU).

A Tamoxifen egy tévút ! Gynekomasztiára érzékenyek találták ki.... nem okés. :-))) Nem csökkenti az ösztrogén mennyiségét, csak a receptor oldalon (szelektíven) blokkolja. Nem igazi antiösztrogén.

Ez aHCG-s lóf@sz, amit leírtam, egy elavult dolog.

Egy jó PCT -ben ma már Triptorelin, esetleg Clostylbegit, valamilyen aromatáz inhibítor (letrozol, Aromasin, Arimidex) szerepel, szükség esetén (pl. Deca, Tren után) egy jó kis prolactin inhibitor Cabergolin és ennyi. :-)

Az hogy mi "vizesít" azt nem a szteroidmolekula, hanem az átalakulási hajlam dönti el. Ez befolyásolható, de nem mindíg van rá szükség. Az étkezés is nagyban beleszól, kicsit odafigyelsz egy Omnával végigtolsz egy versenydiétát ha kell :-)

A Proviron nem gátolja az aromatáz enzimet, az SHBG kötődés miatt használják inkább, illetve kevésbé androgén szerek mellé az androgén hatása miatt. Nem sokra tartom, ahogy aTamoxifent és aHCG -t sem.....

Ezek őskori baromságok mind !

2012. júl. 19. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi az infókat. Akkor majd lehet, hogy kereslek.:)
2012. júl. 19. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!